15 éve a mikro volt az ami a legtöbbet fogyasztotta, meg volt egy hoki energomat mosógépünk
anyáméknál nem győztem mindig újabb kábelokat huzigálni ahogy vették a különböző nagyobb fogyasztású gépeket, ott még alu vezeték van, zenélt amikor fűtött a mosógép
mondjuk a világítás-tv meg ilyenek még mindig a 40 éves alu kábeleken megy, nem volt kedvem minden szart szétfaragni a lakásban
Ha a keresztmetszet kellő mértékű akkor egy normális terheléssel nem lehet túlterhelni ! Éppen a napokban voltam a barátomnál akinek a házát 32 éve barátságból villamosítottam , és eddig csak egy villanycsengő kapcsoló szorult cserére !
zsiger?
apóséknál szinte az összes vezeték fekete. azért van küzdés amire összehozom az összes alternatív kapcsolót úgy hogy működjön is rendesen, festés után csak pislogtam a rám váró feladat előtt
Azé ezt fenntartásokkal. Pont emiatt találkozom kimondottan tűzveszélyes megoldásokkal pályafutásom során. Sajnos tényleg sokan komolyan veszik hogy megy szaktudásnélkül.
anyáméknál nem győztem mindig újabb kábelokat huzigálni ahogy vették a különböző nagyobb fogyasztású gépeket, ott még alu vezeték van, zenélt amikor fűtött a mosógép
mondjuk a világítás-tv meg ilyenek még mindig a 40 éves alu kábeleken megy, nem volt kedvem minden szart szétfaragni a lakásban