Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

15 éve a mikro volt az ami a legtöbbet fogyasztotta, meg volt egy hoki energomat mosógépünk
anyáméknál nem győztem mindig újabb kábelokat huzigálni ahogy vették a különböző nagyobb fogyasztású gépeket, ott még alu vezeték van, zenélt amikor fűtött a mosógép
mondjuk a világítás-tv meg ilyenek még mindig a 40 éves alu kábeleken megy, nem volt kedvem minden szart szétfaragni a lakásban
Ha a keresztmetszet kellő mértékű akkor egy normális terheléssel nem lehet túlterhelni ! Éppen a napokban voltam a barátomnál akinek a házát 32 éve barátságból villamosítottam , és eddig csak egy villanycsengő kapcsoló szorult cserére !
Megoldásnak elmegy, csak kompromisszumos meg tulterhelhetö a mai világban.
nekünk 15 éve ennyire futotta és csak 80nm, a fürdőbe megy 2 szett, a konyhába is kettő a többi meg szét van osztva mindenfelé
Mer azt se szakember csinálta:))
zsiger?
apóséknál szinte az összes vezeték fekete. azért van küzdés amire összehozom az összes alternatív kapcsolót úgy hogy működjön is rendesen, festés után csak pislogtam a rám váró feladat előtt
Egy korszerű villanyászatnál kb. 120 nm lakás esetén ennek legalább az ötszörösét huzzuk be.
Ez amugy tényleg igy van. Vagy kihivás legyen a feladatban vagy annyi pénz hogy megérje.
mondjuk nálunk az óránál van vagy 8x3 vezeték, ha beszabadulna egy egérke az is szopi lenne keményen
hát az én barátom is olyan,hogy minden zsigerből megy, mondja is ,hogy únja mert semmi kihivás benne...
Ha rajz nélkül nem megy bele se fogjon. Rajz nem cssládi ház méretű dolgokhoz kell.
akkor ott van gebasz...
húsvét előbb lesz csak 95 nap
mármint a 2018as mert a 2100as 30041 nap múlva virrad ránk
Azé ezt fenntartásokkal. Pont emiatt találkozom kimondottan tűzveszélyes megoldásokkal pályafutásom során. Sajnos tényleg sokan komolyan veszik hogy megy szaktudásnélkül.
Ez van...
ami 363 nap múlva lesz.........
Na szeva pajti! Boldog Karácsonyt neked is!
Meg húsvétot!
ja...
Sziasztok. Utólag is mindenkinek kellemes karácsonyt kívánok.
Hááát, rá is csatlakoztunk.
akkor az cumi
Rajz? Szerintem aki csinálhatta vagy 40 éve rajzolni sem tudott ellenben kötött olyanokat mint nagyanyám a kemence sutban szoba hőmérsékleten.
Na azért ne buzdísd a balfaszokat, me nincs rosszabb mikor a hülyeség szorgalommal párosúl!
nem bonyolult a villany, ha van rajz bárki megcsinálja
mondjuk a mostani új módikat nem szeretem ahol 1-1 rész van kiemelve