Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mint mondtam senkinek se kotelezo megvenni.
ha van némi thc a szervezetben még akár tetszene is bárkinek
Nesze b+,jobb?
arra gondolok hogy pl ha a gps kell akkor az a kijelő, ha nem kell a gps akkor bármi más
eleg annyi 260 km/h ig.
A fokozatkijelződet nem értem: csak N, 1 és 2 van?!
De ha egy olyan formájú kijelzőt csinált volna a triumph mint ami az egész műszeregyszég csak kisebben akkor az is harmonikusabb lenne. Így kb olyan mint az első rsv-k műszerfala, szép ívek közé egy nagy téglalap bedobva. Fekete háttérrel mondjuk szebb lenne.
Ocsmány a négyzet alakú kijelzők nagyrésze de ha nektek ez tetszik akkor legyen. Nem bucsus motorok ezek hogy tarkabarka műszerfala legyen...
a feher hatter lehet fekete,a ford skala meg amit akarsz,van egy halom style a dash memoriaban.
speciel nekem ez jott be,mert jobban latom az 5000 es limitet.
http://youtu.be/HWj3Mr-BV4A
ez a műszerfal egy rettenet
egyáltalán mi a gecinek van fordulatszám mérő? én semmi értelmét nem látom neki
egy 7" képernyő kellene aztán aki amit akar azt tesz rá, mint a telefonokon
De ezt bele lehetne rakni egy szép műszerfalba is, nem egy ilyen téglalap alakú oda nem illő izéba. Megcsinálhatná a fordmérőt analógra is, mellette elferne a sok adat egy kijelzőn ami lehetne nem szabályos forma is már a mai technológiával. Ez a fehér háttér meg az az ívelt gagyi fordskála egy vicc, egyáltalán nincs összhangban.

Mint pl ez. Bal oldaláról azt a kijelzőt eltűntetni, jobb oldaliból nagyobbat csinálni...
2,5-3,5 fok kod,felho.Cidri volt az egesz.
nálunk nem voltál, anyósék voltak csak
egy fasza műszerfal még akár jó is lehet pl bepattintasz egy sim kártyát és ha extrém lassítást(ütlözés) érzékel, vagy épp eldőlve van x ideig akkor riaszt, vagy hasonlóak
de meg lehet csinálni gps-nek is stbstbstb
akinek meg nem tetszik kibassza és rendel a kínaiaktól valami fos mutatós egységet 50 dollárért
Asszony is röhögött.
nem kotelezo megvenni.
Nagyon remélem hogy hamar elmúlik ez az egérmozi műszerfal mizéria. Nem csak ezen csúnya, a ktm is ugyanilyen ronda....
Jelentem haza értem, voltam "nálatok" is: 123 km lett a vége. Amíg sütött a nap addig királyság volt, az utolsó 20-25 km-en meg már cidri....

https://goo.gl/maps/CVDrnSDddvG2
Nekem anno még gari alatt behalt a külső hőmérsékletjelző azt cserélték, Majdnem az utolsó kiadású klasszik 5ajtós volt 2002-ben.
nekem villogott a hőmérséklet valamilyen foktól lefelé 2,5 vagy 3 vagy valami ilyesmi
csak azóta kihalt a kijelző, és nem villog, került bele egy ali-s 50centes hőmérő
Már a fasztrámba is vót hópihe funkció +3 foktól lefele.
az a vicc hogy ezeket a funkciókat egy párszáz forintos pic-be be lehet programozni, de az autó-motor gyártók ezeket elég súlyos áron számolják
egy-egy ilyen panel súlyos 10 ezerek közben a bekerülési költség tized része sincs, és a program elkészítése kb olyan feladat amit egy másodéves fejlesztő mérnök tanuló 1 liter tömény után is meg tudna csinálni
Dupla az enyém a derrick. A fészliftes meg 2x3 izzó hátul az még több ott már a szendvicslámpán belül is világít a csomagtartón is.
Ennyi. Öntudatra ébredt a szkájnet!