attól függ hogy alakítja át 6voltra
mert ha egy elenállással akkor a fogyasztás kb ugyanannyi, ha egy esgszerű stab ic-vel akkor se sokkal kevesebb a fogyasztás
de ha egy rendes táppal akkor a táp a bazi drága(ellenálláshoz képest)
ellenbe ha dupla izós és sorba van kötve akkor olcsón megoldották a jót
A lefosott bájer megoldotta, a hátsó pilácsokra a 12V helyett csak 6V-ot ad fékezéskor kapja meg 12-őt így többszöröse az izzók élettartama és kisebb a fogyasztás.
az asszony bebassza a kosárba, zsebbe táskába vagy akár a bicikli kosárba a telefont, neki nem érdemes drágán venni
ez a mostani ájfón4 is egy ingyenes telefon volt szar akkuval
fél évente másik akku az aliról aztán elvolt vele
csak egyre gyakrabban gondol egyet és kikapcsol, és addig nem kapcsol be amíg nincs töltőre téve tökmindegy hogy az 25% vagy 90% rá kell dugni töltöre hezitál egy kicsit elkezd tölteni és bekapcsolható
aztán amikor napi 2-3 alkalommal megteszi elég idegesítő
Ne aggódj, Mecsekben sincs sokkal 10fok felett. Pécsen lehet, sőt biztos hogy melegebb van de azzal nem vagy előrébb ha a dombok közt csak 8 :) én is indítom lassan a ktm-et.
Az iPhone SE az 4"-os, és jó a hardvere is. Sokáig nézegettem (pár hónapja 75k-ért is volt 32GB-os), de megint visszament az ára 100k fölé. (Windowsos telót használok, és egyre szűnnek meg a letölthető appok a platformra - ezért kerestem volna neki utódot. Az Androidot meg én nem szeretem, sem olcsó, sem drága telefonon.).
van pár 4.5ös
igazándiból az 5s lenne a megfelelő, de a lestrapált is 40 rugó akkpr inkább valami hoki y3 vagy még van valami samsung 4.5 collban ilyen 30 ezres árban
kicsi a keze aztán nem jó neki a nagy telefon, okosnak meg okos kell mert emailban jön néha a meló
nem emlékszem milyen volt, a boltosnak mondtam hogy a legfaszábbat adja ami van
az egyik talán osram volt, de ez nem biztos lehet keverem a h4 izzóval
ledre ki kellene cserélni, az alin pár fillér, de olyan macera hogy ha csak rágondolok mar az ideg
az opelba vettem ilyen tok nélküli izzókat mert a középkonzolban kiégett minden izzó (2 féle van benne kicsike meg még kisebb)
tök szopás kicserélni, meg fél nap
aztán pár hónap múlva az egyik már kiégett, de kb 2 éven belül mind kiégett
aztán most olyan sötét van mint a komcsi rendszerben romániában 10 után
a ktm a faszább
nekem kihalt a hátsó féklámpa kapcsolóm, az az olajos biszbasz ami a főfékhengeren van
az univerzális 6 ezer volt, a ktm-nél meg 4ezer párszáz
szóval a ktm fasza
Ne felejtsd el, hogy ezek nem filléres kínai vackok amiket fél évente cserélgetni kell: a Yarisban még a gyári eredeti, japán hátsó izzók voltak (csak azért cseréltem őket, mert már besötétedett a búrájuk, de kiégve egy sem volt - csak a műszerfalban kettő picike).
nincs motorozás
az asszonynak kell telefont nézni mert az ájfónnégy vállalhatatlan állapotba került
csak nem tudom mi lenne neki a jó mert 4", olcsó, és valami igénytelen kell mert semmire se tud vigyázni
de már hajnali 9 óta az idegeim eszi vele
Jooouuuuu reggelt motorosok!
Gondoltam neki veselkedek és életre keltem a kis szaros kinai robeszomat...
Backi elpárolgot belőle az éltető nedű
Mivel napi szinten kerülgetem még a benya szag se tünt fel , lehet mert vpower100 a kölnim
Lustaság fél egészség, mivel ittasan nem ülők volán mögé így váróm a flaskát
Aztán folyt köv....
Ma valaki motorozni? Én délutánra tervezek egy kis kört, a gép már be van "melegítve":
15 perc akkutöltés után jelentette az Aldi-s vacak hogy készen van, addig a benzincsap PRI-be volt kapcsolva. Egy hónapos állás után (fűtetlen fáskamrában tárolva) első főtengelyfordulatra simán röffent. Igaz, csak egy hengerrel, és rögtön le is állt. Második indítózásra már járva maradt, és álló helyzetben be is melegítettem annyira, hogy a szívatót teljesen vissza lehessen tolni. Szóval ha délutánra meg lesz legalább a 10 fok pluszban, akkor menni is fogok vele. A Mecsekben már most több van ennél, de a hitvány ruházatom miatt olyan messzire nem akarok gurulni, sz*rrá fagynék...
pörköltnek jobban szeretem, sütve inkább a zsírosabb faltok jönnek be
a márványosabb marhahúsok eléggé drágák, 6-8 ezret meg számomra nem ér meg a dolog, inkább az 1200 forintos tarja tárcsán sütve
mert ha egy elenállással akkor a fogyasztás kb ugyanannyi, ha egy esgszerű stab ic-vel akkor se sokkal kevesebb a fogyasztás
de ha egy rendes táppal akkor a táp a bazi drága(ellenálláshoz képest)
ellenbe ha dupla izós és sorba van kötve akkor olcsón megoldották a jót