A használtban én is gondolkodtam de nem azért gondolkodom újban mert hogy hányan beleizzadtak már egy használtba. Mert bevágom a bélést 2 körre a mosógépbe és máris nincs vele gond. Hanem az a sisak mér felvette valaki fejformáját ígx ha ráidomul ez én búrámra az már nem lesz olyan. Nem fog úgy tartani és így tovább. Akkor inkább egy gyengébb minőségű de új sisak és az idomuljon a fejemre. Mert valamennyit minden sisak idomul de visszafelé nem fog regenerálódni.
Szerintem sokan vesznek használtan mert nincs újra pénzük, de legalább annyira szeretik a motorozást mit a tehetősebbek. Mondjuk csimmát én sem vennék használtban, meg a sisakom is újan vettem, de volt, hogy használt kupakkal gurultam.
Na most akkor egy utolsó kérdés. Te vennél 50-ezerért egy több éves sisakot amibe rengetegszer izzadt bele egy idegennek a feje és semmit nem tudni az előéletéről?
Én értettem,de úgy látom,hogy Te sem olvastad el rendesen, vagy csak nem akarod megérteni amiket én írtam. De hagyjuk is mert nekem csak egy szimpla véleményem volt és Te fújtad fel a semmit.
Nem akarlak minősíteni , úgy fogalmaznék hogy figyelmetlen . Én használtba írtam , te meg beteszed az új link-jét . De most komolyan olvasd már vissza miről volt szó az elejétől fogva . Írtam használt ötletet és újat , de újba csak a marushin- t ajánlottam . Könyörgöm olvasd vissza ha már ennyire megsértettelek !
Az 50-be bizony beleférhet az 1000 és 1100 is , főleg te tudhatod , ha az általad említett helyekről vásárolsz . A spirit 2 viszont drágább kategória . Részemről ennyi .
De ha úgy jobb neked akkor , mindent visszavonok és természetesen mindenben neked van igazad ! Dőlj hátra ! Megint te nyertél !
Írtam tanácsot: el kell menni motoros boltokba, felpróbálni őket és aztán fc-moto-ról,vagy ebay-ról sokkal olcsóbban megvenni. Sisakot használtan nem szoktak venni és amikor írtad az xr 1100-at akkor azzal a Te saját véleményed írtad le,hogy szerinted a legjobb,de ugye azt úgy sem fogja megvenni,mert az már drágább kategória mint amit enged a keret. Erre én csak jó indulatból írtam a véleményem ha már a Shoei-t szereted. De ha nem tudod elviselni,hogy reagálnak a hozzászólásodra akkor írj privátban,mert egy nyilvános fórumon mindenkinek szíve joga ahhoz amit le akar írni...
Jó estét kívánok! Ma Badacsonyban bár nem volt strandidő 13 fok körüli "meleg" volt . Nem tudtam megállni hogy ne menjek egy karikát csakis a blokk bemelegítése miatt !
És azonnal jobb lett a közérzetem!
Ember olvass már ! Írtam HASZNÁLT ötletet és ÚJ sisakot is amiről tudok véleményt alkotni a kérdezőnek , nem neked ! Ezt sem kötelező jelleggel , ha van használható ötleted válaszolj a KÉRDEZŐNEK , tehát ne nekem , mert én cseppet sem vagyok rá kiváncsi , mivel nem kérdeztem , hanem válaszoltam . Tehát olvasd vissza , én HASZNÁLT-ra írtam az 1000-1100-et . a spirit 2 még használtan sem fér ebbe az ár kategóriába . Olvass , értelmezz !
Kicsit tolj már vissza!!! Tanácsot kérnek,hogy 30-50ezer ft-os kategóriában milyen sisakot érdemes venni és erre Te benyögöd,hogy szerinted mi a legmegbízhatóbb ami jóval drágább kategória és én erre meg leírtam,hogy szerintem mi a LEGMEGBÍZHATÓBB kategória!
így van már nézelődök ez ügyben de fogalmazzunk úgy hogy nem vagyok konfekció méret így csak ritkán találkozok kellően nagy cuccokkal. Mondjuk ha valakit érdekel lehet hogy lesz egy óriási túrakabátom eladó, de csak akkor ha találok másik kabátot helyette.
Hát nem egyszerű tényleg a sültös. Az meg még annyit sem segít hogy idomzat nélküli a paripa. Viszont a sisakom egy jóval kissebb géposztályból származik azaz amikor vettem még 125-ös robogóval közlekedtem. Arra jó volt. De a nagyobb ligában éppen ezért el is jött a váltás ideje.
Az nem nyaktorna hanem nyakterror ! Senki nem mondta eddig hogy sültös nem fényseb.-hez van tervezve ? Az én véleményem A 30-50e forint -ért használt , de a legmegbízhatóbb sisak shoei xr1000-1100 Ezek verhetetlenek nem véletlen 500-600 Eur tájékán mozognak újonnan . Még 5-6 évesen is megbízhatóbbak mint a szép , de neve nincs társaknak . Döntöttem már vasat sisakig , tudom mit beszélek !
Ha újat szeretnél ilyen összegért , 40e alatt van a marushin 999 carbon-kevlar . Ez verhetetlen megint csak . Marushin sisakom is volt .
Per pillanat egy kattintásra 6db 1100-as van 170 eurós keretig . És ez csak egy gyors kattintás volt .
Na most én vagyok a hülye, vagy ez bele férhet az 50-be?
http://www.fc-moto.de/Helmets/...
De ha úgy jobb neked akkor , mindent visszavonok és természetesen mindenben neked van igazad ! Dőlj hátra ! Megint te nyertél !
És azonnal jobb lett a közérzetem!
Ha újat szeretnél ilyen összegért , 40e alatt van a marushin 999 carbon-kevlar . Ez verhetetlen megint csak . Marushin sisakom is volt .