Az attól is függ milyen fórumról van szó! Nekem ez nem esik abba a kategóriába. Veszekedés? Az számomra nem veszekedés, ha 2 ember fenyegetőzik és kapar a lehetetlen után.
Itt nincs másról szó, csak arról, hogy otthon a szoba melegéből könnyű kötözködni, osztogatni. Megnézném kimerne-e állni úgy így ezzel a stílussal innen néhány ember elé.
Újabb fordulat! Nem fogadható el senkitől se. Ahogy civilizált emberek nem veszekszenek pl. áruházban, vagy orvosi rendelőben. A nyilvános fórum szerintem ugyan ilyen hely.
Egyet ertek, nekem se volt vele semmi bajom, meg jot is rohogtem neha ahogy szivta a tobbiek veret, de aztan sok lett. Egyszer irtam neki, hogy nem ertek vele egyet, mar azzal jott meg rohogcselt h minek nekem nagyobb motor, a regivel is elcsusztam, mintha nekem olyan nagy torest jelentett volna az a kis csusza :) de ilyennel probalni megbantani a masikat nem tul korrekt hozzaallas. Jut eszembe clam irtad h vmi video alatt helyeseltek h hulyeseget irtam, de nem nem latok semmi reakciot a tieden kivul, csak egy pluszt. Tudom, tuti vmelyik "haverom" volt.
Értem én hogy fórum, meg nyílvános, de talán mégse arról kellene szóljon hogy két három ember pocskondiázza egymást. Arra pont úgy lehetne használni a privát részt. Mert hogy ez nem biztos hogy érdekel rajtatok kívül bárkit is.
Ez így elég álszent... Sokaknak azt kéne felfogni hogy ez egy nyilvános fórum, tehát reagálhat a másik bármire, akit ez zavar azoknak ott a privát üzenet funkció... Az is vicces, hogy olyanok sírnak, hogy kik írnak ide, akik 2-3-an elvoltak itt, ugyanígy. Persze sokkal kardinálisabb kérdések voltak terítéken pl. milyen az idő és bimmer.
Veled se volt bajom, de ahogy az oldal megváltozott, te is nagyot alakultál. Sajnos (véleményem szerint) nem jó irányba. Természetesen nem sértésnek szántam és ez az én véleményem.
Tibi3T.... http://www.sportmotor.hu/video...