A mol spray 1690,elég kb 4-5000 km-re a láncot meg 40-50e-nél cserélem,Lánckerekekkel együtt kb 45e-ért.
Persze évi 2-3000 km pályázásra hóttfelesleges kenni,5 évente kibir az ember egy láncot.
A molosnak az a titka, hogy tovább kell rázni mint a többit különben csak a töltőanyag jön ki, amúgy nekem az lett a legjobb, le sem írom, hogy mennyi volt a legtöbb amit elmentem kifényesedésig, utána a valvoline fehér, de most vettem pasztát és kipróbálom azt.
Egyszer egy motorkiállításon adtak pár kis kiszerelésű MOL-osat ajándékba kipróbálni.... Nem estem hasra tőle.... Annak ellenére,hogy a MOL-nak vannak szerintem kimondottan jó termékei...
Nem kell használni semmit. 1 doboz láncspary 2-3000, egy lánc meg mondjuk 30. Annyit kibír fújás nélkül is simán :)
Nincs retek sehol, a lánckerék pedig gyönyörűen csillog villog.
Vannak olyan lánc-spray-k,amelyek nem kenik össze a felnit...és nem mindig a drága a jó Pl.a Castrol egyik fajtája annyira szar volt,hogy este lefújtad és még reggel is taknyos lett tőle minden...használtam olyat,amivel fújás után 10perccel már gurul6sz ezerrel... Persze nem mondom meg melyik volt
kísérletezzen mindenki,mint ahogy én is tettem....
A hátsó felni takarítást nem komázom, majd idén próbálom a pasztát hátha nem koszol annyit. Olajzót lusta vagyok hiába is olvasgattam annyit a tanácsaitokat...
mindig áldom az eszem hogy nem a sportmotorokba lettem szerelmes
most napi szinten buziskodhatnék a mosással-törölgetéssel meg ilyen kipufogó olyan plexi stbstbstb
az endóró fasza, műszaki előtt lemosom, ha meg van rajta pár horpadás akkor az harci sérülés ami még előnyére is válik
Azt meg kell szokni hogy ha nem Levi talál ki valamit az nem jó.
És tökmindegy mi az,lehet az egy fekete kínai magasszárú tornacsuka arra hogy kosárlabdázz benne.
ez tényleg szép és nekem is tetszenek ezek a triovál dobok. Nyál csorgatásra ezek is kifejezetten jók. De most legyen inkább jó idő mert most az lenne a legfontosabb. Mennék már megint a motorral egy kört. Pénteken kimentem vele a műhelyből fordultam is pár kilométert de nem hogy segített volna az elvonási tüneteim elviselésében, inkább csak rontott rajta.
Fogj meg a kezedbe egy arrow, leo, akra, bodis, yosi dobot, a martin is eleg jonak szamit. Es utana fogj a kezedbe egy ilyen vackot, eybol latni fogod a kulonbseget
Persze évi 2-3000 km pályázásra hóttfelesleges kenni,5 évente kibir az ember egy láncot.
Nincs retek sehol, a lánckerék pedig gyönyörűen csillog villog.
kísérletezzen mindenki,mint ahogy én is tettem....
most napi szinten buziskodhatnék a mosással-törölgetéssel meg ilyen kipufogó olyan plexi stbstbstb
az endóró fasza, műszaki előtt lemosom, ha meg van rajta pár horpadás akkor az harci sérülés ami még előnyére is válik
És tökmindegy mi az,lehet az egy fekete kínai magasszárú tornacsuka arra hogy kosárlabdázz benne.
https://www.dan-moto.com/DM_IN...
http://www.dan-moto.com/DM_INT...