Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy 600as gixeren, na azon lehet rovid, de annak is repedt fazek hangja lenne. De neked egy turamotorod van amihez barmira nem illik az ilyen repedt fazek hang.
Guglizz ra hogy nez ki ez a dob, egy nagy lyuk. Szebbet hajtogatok itthon savallobol. Inkabb csinaltass a Martinnal. Birom az ilyen motorosokat, megvette a szep es draga motort, es fillerbaszasbol kepes rarakni egy rovid, gagyi es ordito dobot. Mert az a lenyeg hogy orditson es elvezi hogy hangos, az nembaj hogy fortelmesen hangos, de hangos.
ez egy szép dob pár bár lehetne még ennél is kicsit rövidebb, de tényleg nem rossz.
rövid és nem fém színű dobot szeretnék ugyanis ilyen már van rajta gyárilag. Az ár lényeges. Továbbá nem vagyok márka fetisiszta innentől kezdve egy ilyen dob is megfelel számomra. gondoltam már arra is hogy készíttetek egy párral. de az is 60-90 e Ft lenne. Nekem csak a hang számít a küllem meg az embléma csak másodlagos.
Igenyesebb embernek gondoltalak
kinek a pap kinek a papné. Nekem tetszik amúgy és ez a lényeg.
Nincs! Te melyik szín vagy? https://www.profession.hu/cikk...
Nem értesz vele egyet? A tudósok vagy akik ezt kitalálták nem tévedhetnek!
A hulladék nincs a felsorolásban
GP1 kell!
Csak ugy a teljesseg igenye nelkul:
- aki mindenkivel megtalálja az összhangot
- népszerű
- pozitív közösségformálás
- jó érzéke van a konfliktusok megoldásához

Ne akarj olyan dobot, gagyi undorito ronda fortelem
A kep alapjan egyikhez sincs DB killer.
Legalabbis az a szoveg, hogy "Ce set inclus toutes les pièces et composants présents sur la photo" azt jelenti, hogy a szett a kepen lathato osszes alkatreszt es darabot magaban foglalja. Viszont en a kepen inkabb csak osszekotocsovet latok mindkettonel. DB killert nem nagyon.
Nekem egyik sem tetszik, viszont kapni azért a motorodra dobokat. http://www.pazazdesign.co.uk/I...
Te kártékony része az emberiségnek!
tehát akkor sanszos hogy ehhez nem jár :
http://www.delkevic.fr/index.p...

Míg ehhez pedig igen :
http://www.delkevic.fr/index.p...

Pedig az első jobban tetszik (a rövidsége miatt)
Az mondjuk már más kérdés hogy ki hogy használja utcán Killerrel vagy anélkül de valamit nekem csinálni kell mert a közel 60 centis két darab ágyúcsövön alig jut a végén ki valami. Legalábbis hang alig.
Olyan mintha valami nagytestű villanymotorral járnék. Volt már hogy társasággal voltunk valahol és járt a paripa oldaltámaszon és én simán ráindítottam mert nem hallottam hogy jár szerencsétlen.
Arról nem is beszélve hogy a fekete váz + sötét Honda kék szín mellé az a két fényes trombita szerintem hülyén fest.
A street legal kipufogokhoz alapbol kellene, hogy jarjon a ki-be szerelheto tompito.
Adnak hozzá DB killert mivel muszáj, máskülönben nem is lenne használható utcán.
azt azért gondoltam ennyire debil nem vagyok :-)
K8=Gixxer!
akarok egyet kérdezni.

A crossrunner -es kép alatt küldték be a linkjét egy kipufogó márkának ami nagyon tetszetős áron árulja a dobokat. (az enyémre is ami fura mert még sehol nem láttam X11-esre készített dobpárt összekötő csővel)
Mivel soha nem vettem még ilyen vagy bármilyen más dobot még motorra ezért nem tudom. De egy ilyen dobhoz mint a crossrunneren van jár tompító betét is vagy azok általában valami utólagos mókulás eredményeképpen készülnek.
Szeretnék idővel egy ilyet vagy ehhez hasonlót de nem szívesen ragasztanám fel a hátamra a rendőröknek hogy "Gyertek, hangos a kipufogóm, kérem a büntetést !!!"

Szóval ezekhez a rendes cégek által gyártott dobokhoz jár alapból ilyen ki be szerelhető tompító vagy inkább csak gyártója válogatja ?
Még mindig a bömbi a téma ? Összességében mutat egy szépnek mondható összképet de nekem csak részei tetszenek inkább pl az első fék tárcsa az nagyon jól mutat és valószínűleg meg is fogja a masinát. A visszapillantó is tetszik. meg ahogy megoldották azt hogy fehér oldalfalúnak tűnik a gumi ami ugyan nem az de a felni színe miatt annak tűnik. De amúgy az a fekvő 4 hengeres szerintem nem csak ebben hanem az újabb motoroknál is egy barom gondolat. Mindegyiknél ha letámasztod 2-3 hétre szépen lassan megszívja magát a hengerfej és indításkor úgy füstöl mindegyik mint egy régi gőzös. Most is áll egy K1200 LT a szomszéd műhelyben az is ugyan ezt a jelenséget produkálja
Nem egy K8.