Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igyisugyis ronda egy motor
Már megérte felkelni ma is. hurrá
Tényleg... Ellenben létezik K100, tehát ogerg tanult valami újat ma.
Azt gondoltam hogy a lökettérfogatot takarja a 100-as de akkor tévedtem. Van ez így tévedni emberi dolog
Elírtad, mert k1100
Nem írtam el, tényleg K100. http://www.motorrevu.hu/motorteszt/tart%F3s%20brikett%2025%20%E9ves%20a%20bmw%20k%20sorozat
Már azt hittem valami hiba van ennél a Topiknál hogy csak tegnapi HSZ-ek voltak. Szóval csak punnyadás van. Amúgy reggelt neked is.
Jó reggelt kedves barátaim!
Abból kettő már majdnem nagykorú. Jól ki van ez találva, saját maguknak (vízfej) raknak megint gubát a zsebükbe.
Miért izgulnak? Orbánnak is meg Gyurcsánynak is négy gyereke van. Ha azok feltudják nevelni, neki is sikerülne biztosan.
Nem adnak azok apjuk faszát sem. Megérdeklődtem a csok programot,de nem tudom igénybe venni,mert házvásárlásnál nem vettünk fel hitelt... Jól leszophatnak
Betojva természetesen.
2 gyerek után meg teli szorják magvakkal a kertet hogy jöjjön a 3. Aztán állambá ad sok pénzt
Persze nem baj ha válalkozó valaki és van megtakaritása kb 20 milla, akkor tuti a 10+10 milla
Örömükben, vagy ijedtükben?
Lehet menni a csok-ert
Sógoroméknál van három gyerek, így ha gólyát látnak az égen, futkosva üvöltöznek az udvaron min a bolondok.
a levegőbe kell lőni, az elriassza a gólyát
Megyek begyujtom a cirkot
Még 2évet várjon az a madár
de a fekete gólya már nem hiányzik ebbe az országba....
Vagy gyermekáldás lesz a háznál ahová leszállt.
Akkor most ez azt jelenti h ne gyujtsak be, mert a gólya megsülne a kéményen?
Vagy csak eltévedt és halgatott Szilárdkára
Itt működik a hozzászólás, a galériáimhoz nem tudok hozzászólni...