Levi már meg ne sértődj van olyan hogy valami jó szerinted ? Gondolom az építtetett sem jó vagy az AR is az. Engedtessék már meg nekem hogy olyan dobot nézzek a saját motoromra amilyet szeretnék. A véleményt szívesen veszem elolvasom/ meghallgatom a fikázásra nem vagyok kíváncsi.
Nem a gyárit semmiképp n em fogom bántani már csak azért mert ha majd egyszer eladásra kerül a sor akkor minden gyári cuccával együtt akarom a következő gazdájának oda adni majd.
Megomdom őszintén nem tudom. nem volt még lehetőségem kipróbálni. látszólag azonosak de nem vagyok benne biztos. Gondoltam már amúgy arra is hogy beszerzek egy gyári dobkészletet és elviszem Ehl Csabinak hogy építse át ő amúgy is ezzel foglalkozik de ezt tanácsolta hogy készíttessek inkább egy új készletet. Az sem kerülne többe és az akkor is új karcmentes anyagból lenne nem úgy mint egy esetleg használt dob készlet egy donor motorról.
amúgy a leírásban szereplő 200 mm-es dob tényleg nagyon rövid. Én a jelenlegi dobnál egy olyan 20-25 centivel szeretnék rövidebbet ami még így is inkább 30-35 centi lenne mert alapból simán fél méternél hosszabb a kürtő ezen a hondán. (Csak úgy nagyolva kézzel lemérve)
Ezt most úgy mondod mintha éppen csavarhúzóval a kezemben azon morfondíroznék hogy a gyárit tegyem e fel vagy a linkelt dobot. Amúgy rágugliztam és a delkevich oldalon lévő képen kívül nem is találtam róla rendes fotót. Amúgy guglizz rá a gyári X11-esre láttad már hogy milyen méteres fényes rakétasiló van rajta? Amúgy kicsit olvass vissza és rájössz hogy nem az a lényeg számomra hogy förtelmesen hangos legyen hanem az hogy kicsikarjak a masinából egy vállalható hangerejű öblösebb mormogást. Nem pedig az hogy repedt fazék hangon ordítson alapjáraton.
Egyszerűen megláttam ezt kíváncsi lettem és utánanéztem meg kérdeztem ennek kapcsán. Nem fogok fejvesztve berendelni semmit sem úgy hogy nem tudok róla lószart sem.
A kedvencem: http://youtu.be/AP2IWIOHEkE
Bár az első rendőri brutalitás után majd visszacsavarod szóval a gyárit ne szecskázd fel egyenlőre.
Egyebkent meg ez a francia oldal valami perverzio? Mert van angol oldaluk is
http://www.delkevic.co.uk/inde...
Egyszerűen megláttam ezt kíváncsi lettem és utánanéztem meg kérdeztem ennek kapcsán. Nem fogok fejvesztve berendelni semmit sem úgy hogy nem tudok róla lószart sem.