Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lev Nyikolajevics Tolsztoj: Háború és béke
GS500 user manual
Á, még csak a felénél tartok....
Tán elolvastál egy könyvet, hogy így felfejlődött a szókincsed?
Csak tisztességes eszközöket.
Ha metil van benne a fene akar megvakulni.
Ne bántsd a Kupecet, mert jó srác: nem fütyül a víz alatt, és nem eszi meg a kúpcserepet sem...
Mindent bevetnél, hogy lépést tudj tartani
Kaptam valami kerítésszaggatót békéscsabáról eg kilo csípőskolbásszal.
A kolbász elfogyott de a páleszt valami kísérleti alanyon tesztelni kéne.
Valaki akiért nemkár ha bezápul az agya.
Abban regional csampijon vagyok
Összeilletek..................de mian a pálinkával?
Bogyó csak szájhősködik......de ha egyszer találkozunk, majd meglátjuk, hogy.......ki a jobb a sörivó versenyben
passzolok. A régi láncom szarul nézett ki. (olaj sár hasonló) A mostani még nem kapott ebből még rajta van a gyári zsír talán van abban a láncban 20 kilométer.
Tudom bogyó elmondott mindent a bűrödről.
150km utan fenyes a lancod ugye ?
igen az Repsolos. Nekem nincs vele bajom. Bár eddig azt hittem hogy matt fekete felnim van. Csak a téli kitakarításkor szembesültem vele hogy az fényes fekete szóval lehet hogy a véleményem irreleváns
Valahogy így
A MOL-ossal nem voltak ilyen gondjaim, sem a GS-sel, sem a kis csopperen. Sajnos egyre nehezebb szerezni, meg egyre drágább is (én még 1.599,-ért vettem utoljára, ugyanott). Valaki azt mondta, hogy már nem is gyártják, csak a maradék készleteket árusítják ki.
Igen azt elég sokan lefitymálják...
nem tudom lehet mindjárt megyek megnézem mert már én is kíváncsi vagyok milyen.
nálam ez nem tűnt fel bár nekem nagyon hosszú láncvédő van fenn nálam nem okoz gondot.
Olyanom most van kettő (ajándékba kaptam Givi cuccokhoz). Na az konkrétan sz*r. Hígfolyós, csepeg, fröcsköl, koszol, meg amit akarsz....
Nem Repsol?
én a motor szerelőm által ajánlott dunsztom sincs hirtelen milyen márkájú de 400 ml-es sárga flakonost használom. Gyorsan szárad és a hangja is kellemesebb. Új láncot még nem koptattam szóval hogy mennyit használ még nem tudom. Retket nem hagy maga után. Legalábbis nálam.
Jut fejembe. Nem lesz baj, hogy lánckenés és stb téma van ittend
Égetné a bűröm