Ez egy nyilvános fórum és már egyszer leírtam, hogy privát üzeneteket a barátaimmal és a haverjaimmal folytatok. Tényleg úgy tűnik, hogy sértett lennék? Amikor meg kedves embernek nevez valaki, az a nap ajándék számba megy
Miért nem privát üzenetben nyomod? Csak ezt nem értem. Arra lett kitalálva, de azért sem ott írsz.
Most megint mivel lettél megsértve azzal, hogy kifejezetten kedves embernek nem neveztelek?!
Ez nekem lett címezve a következők miatt:
"Ha lesz rá igény, bemutatlak szívesen bővebben is!"/ezt írtad clam-ről/ erre írtam, hogy engem érdekelne.
Na innentől lettem minden csak kedves ember nem
Sajnos azért van olyan felhasználó az oldalon, aki képes vele azonosulni. Oszin kívül egy ilyen ember van még az oldalon. Ugyanúgy hozzászól mindenhez és mindenkihez. Folyton bele kell avatkoznia mindenbe. Újra próbálkozik, pedig megkapta már a felvilágosítást. Az okos ember más kárán tanul pedig..
Engem nagyon emlékeztet a ...tárkányi bolondra, csak finomabb kiadásban. Ennyit csak az elődje erőlködött itt SM-on az igazát erőltetve rákényszeríteni mindenkire. De ugye ez nem fog neki sikerülni, mert sajnos másoknak is van véleménye. Meg ugye ne vegye fel senki ne foglalkozzon vele akinek nem tetszik, de ha így tesz az ember, nem reagál semmire ami vele kapcsolatos, akkor mért kóstolgat több felhasználót is? Nem oda vissza kellene ugye működnie.
Pl csak egy + példa volt, hogy ha valakit esetleg nem is kedvelünk akkor sem röhögünk meg lovaglunk rajta... ezt leginkább clam-nak kéne felfognia, csak h megértsétek miért is hoztam fel... részemről ennyi
Közölünk röhögött valaki Oszi balesetén?!
Én nem emlékszem ilyesmire. Akkor nem értem, hogy jön ide.
A lényeget azért te magad is elismerted Clamet illetően: beteg.
Én már leirtam egy párszor!
Nem vagyok oda a pilotáért, de én már nem foglalkozok vele!
Ha ő nem fogja fel h mennyire gáz azon lovagolni, hogy kinek milyen jármüvei vannak, vagy mert elcsuszott a ringen (ez is velejárója a pályázásnak, de mennyit is fejlödöt azt azért ne feledjük)
Mondhatnám még a balesetet, ami nem saját hibás volt, vagy olyas valakin gunyolodni akinek a munkáját a legtöbb ember nem tudná csinálni... aki ilyeneken gunyolodik az beteg!
De annó mikor oszi elkapta a bambit (csak 1 valaki röhögöt)
Aki nem is kedveli oszit mind azt kérdezte h jól van e stb...
Lehet én vagyok a hülye, hogy már nem foglalkozok vele
Most megint mivel lettél megsértve azzal, hogy kifejezetten kedves embernek nem neveztelek?!
"Ha lesz rá igény, bemutatlak szívesen bővebben is!"/ezt írtad clam-ről/ erre írtam, hogy engem érdekelne.
Na innentől lettem minden csak kedves ember nem
Én nem emlékszem ilyesmire. Akkor nem értem, hogy jön ide.
A lényeget azért te magad is elismerted Clamet illetően: beteg.
Akkor mi a "felháborodás" tárgya?
Nem vagyok oda a pilotáért, de én már nem foglalkozok vele!
Ha ő nem fogja fel h mennyire gáz azon lovagolni, hogy kinek milyen jármüvei vannak, vagy mert elcsuszott a ringen (ez is velejárója a pályázásnak, de mennyit is fejlödöt azt azért ne feledjük)
Mondhatnám még a balesetet, ami nem saját hibás volt, vagy olyas valakin gunyolodni akinek a munkáját a legtöbb ember nem tudná csinálni... aki ilyeneken gunyolodik az beteg!
De annó mikor oszi elkapta a bambit (csak 1 valaki röhögöt)
Aki nem is kedveli oszit mind azt kérdezte h jól van e stb...
Lehet én vagyok a hülye, hogy már nem foglalkozok vele