Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy nagyon eccerű csak rákeresel india legjobb importcikkére.Priyanka Chopra.
Kicsit uncsi hogy pár ember mozgatja az egész fórumot. Gyakorlatilag minden topicban ott vannak, mindenkihez van pár jó szavuk. Bicska nyitogató.
Naaaaa, most jöhet a metál verzió
Igen az. Főleg ha kihagynád az egészet a piTába de még a profilképeidhez is beböfögnek. De ugye megoldották az oldalon ezt is. ezért mondjuk, köszönet. De feltölteni nem érdemes semmit, majd nézzük a galériamatyi jobbnál jobb kihagyhatatlan guglis képeit. Mert sem arca sem neve sem motorja nincs.
Találtam jobbat is.

http://youtu.be/UVWB9UHpXzY
Gyakorlatilag már benézni is idegesítő.
Ha van időgéped, akkor visszamegyünk.
Kicsit vicces hogy ezt unjatok, de a katejjem meg ez+az nyugodtad szidhatott barkit
Jó sokára...
Igen.
Miért csak akkor látom,hogy mit írok ide,ha kijelentkezek?
az elozo trollokat miert nem untátok? 7eve vagyok itt, az elmult 2honapban hirtelen fevilagosodtatok hogy moderalni kene ?
Ebben tévedsz!Nem kommentelek,csak ha nem bír magával.Kicsit alaposabban nézd meg az üzenőfalat.Szóba sem hozom,de mégis elkezdi!Láttál tőlem olyat,hogy szimplán ideírok valamit róla?
Már mi is unjuk. Nagyon...
Tevedsz, hogyha azt hiszed, hogy barkit is vedek.
Egyszeruen csak unalmas mar az a buzulas, amit itt csinaltok.
Es most biztos kihuzom a gyufat, de ha egy kicsit kulso szemlelodokent probalnal visszaolvasni, eszrevehetned, hogy mindig te vagy az, aki mesz az osszes galeriaja es videoja ala valami negativat kommentelni, illetve itt az uzenofalon is leginkabb azt latni, hogy te ocsarolod ot egyfolytaban annak ellenere, hogy az SM is joparszor beirta mar, hogy hagyjatok abba. Szoval te vagy az, aki eteti a trollt...
Csak benéztem...
Megint ki szidkolozott ? Te! Na akkor miert vagy kiakadva ? Kicsit nezz mar tukorbe.
Jöttél a nyugalom szigetére pihizni?
Indiában most tombol a 90-es évek vége ?
Jó napokat szevasztok.
Mondjuk az a külső tényleg durva
A durva külső mögött egy érző szív lakozik.
Csak azt áruld el, hogy hogy a pélóban keveredsz ilyen videók közelébe Egyem a kis romantikus szívedet
Tisztában vagyok vele,hogy azt a beteg embert véded,de tedd nyugodtan.A Te döntésed.Ha,nem generálná folyamatosan a feszültséget,akkor nem lenne cirkusz.Olvass szépen vissza,és nézd meg,hogy senki nem szólt hozzá,de mégis csinálta!Ezek után,ne Nekem írd azt,hogy legyek büszke magamra!Egyszer elkezdte ezt a trollkodást,és nem tudja abbahagyni!
Talan mert mindenki elott csinaljatok a cirkuszt?
Nyomozgassal szepen privatban, aztan ha megvan, akkor osszal ki neki par csicskalangost es legyel buszke magadra. Egyebirant senki nem kivancsi arra, amit itt muveltek. Ezert szol bele kivulallokent.