csak itt tud májerkodni, de amúgy mindenhol telibe szopatják
tipikus "megkeseredett kisember"
aztán a hülyéje még meg is próbálja minél tovább kitolni a szenvedései intervallumát az állítólagos egészséges életmóddal
Szerencsére ez nem az a fajta "szopás" amiben nektek részetek van a munkahelyen és a kiccsaládban. Gondolok itt a más utáni rendrakásra a közös étkezőben, latrinapucolás, jövedelem leadása a mamának, közös számla, etc.
Ez csak egy, számomra nem tetsző feladat, de van, akinek biztosan, hiszen van erre képzés, ott vannak azon résztvevők, tehát igény is van rá, ergo, van aki szereti. Én nem.
De hogy képben legyetek, kb. 1.400-1.500 emberről és közel 40 ingatlanról beszélünk.
Eeeeee... megint elmegy az energetikus, megint én vagyok az áldozat, megint van két napom a fullos anyagátvételre, hétfő-kedd.
No, meg az eddigi saját meló.
Erre mondtam mások a helyi körülmények valószínűleg a helyi rendelkezések is. Nálunk vannak a múlt századból visszamaradott baszom nagy gödrök amiket feltettem ide amiket fel kell tölteni mert ez az előirányzott cél szóval nálunk a sitt lerakása a következő 40-50 évben megoldott most egyenlőre viszonylag kis tarifáért. Az apró cseprő földmunkáért meg nem kérnek túl sokat a helyi vállalkozók cserébe állandó munkájuk van és tudják biztosítani az embereik bérét és mivel állandóan dolgoznak a gépek szép éves eredményt lehet belőle produkálni(kezeit széttáró) Ezt is leírtam. Felétek meg valószínű kevesebb a munka és ezért kerül annyiba amennyibe mert a vállalkozó egy munkából akar meggazdagodni aztán vagy bejön neki vagy nem mert sokat akar markolni azt néha keveset fog(kezeit széttáró) lásd a te eseted amikor kiejti a száján, hogy egymillió akkor elköszönsz tőle. Nálunk úgy van ez,hogy jobb a sűrű garas mint a ritka forint. Jelen pillanatban ez a felállás.(kezeit széttáró)
nálunk tizenéve a hivatal szervezett egy kis önkéntes útjavításos bulit
jött pár gazda traktorokkal, hoztak egy csomó építési törmeléket meg a vasúttól kirostált kavicsos földet és egy földút szakasz meg lett csinálva egész faszára, azóta nincs pöcsig érő süllyedő sár azon a szakaszon
gondolom a natura területeken nálunk se nagyon lehetne ilyet csinálni, bár ebből meg a csatornapart kivétel lehet mert az is valami védett rész, de ha a földekhez tartozik az út akkor meg nem szóval a franc se tudja
az a lényeg egy csomó földút van felénk ahol ilyen törmelékes javítás volt, robogóval néha anyázok amikor féltéglákon patogok 3 centi rugóúttal......
Hááát felénk beszéltem erről heliy mezőőr haverrel aki csak annyit mondott, hogy meg ne próbáljam ráadésul az erdő is tele van kamerával amit erdész is megerősített engedélyről hallani sem akarnak, van örkényben egy betonzúzó és oda lehet olyan tiszta betont vinni amiben semmi nincs, na így elég nehéz szétválogatni a sittet.
nálunk a tűzépnek ilyen a tarifája mind a kettőnek. (kezeit széttáró) Ha egy szál zártszelvényt akarsz velük szállítatni a szomszéd utcába akkor is 13000 meg akkor is ha a város másik felébe 4 km vitetsz 4 m3 sódert (kezeit széttáró) A földgépesek a nagygépet nem trélerezik, hanem lábon kimennek vele a munkaterületre itt helyben. A kisgépeket meg, meg platós mazdán szállítják, mindnek platós mazdája van 😅
Van két rampa bebaxva a platón. lenyitod ráteszed a plató végére átdugsz rajta egy 12-es csavart, hogy le ne csússzon a gépes már áll is lefelé. a kanalat 16 másodperc alatt teszi fel a gémre úgy, hogy a gépből ki sem szál. szóval itt 5 perc fel 5 perc le onnan tudom, hogy rendszerint ott vagyok és ha egyedül jön a srác unalmamba én rakom a rampákat és rögzítem. A platon a kiskotró meg nincs rögzítva épen felfér nincs hová mennie mert a hátfal megfogná ha indulni akarna 😅
arra is szokott adni az önkori engedélyt. Nálunk is van egy csomó szétbaxott erdészeti út meg földes mellékutak ami egy kiadósabb esővel sártengerré változik és a tanyasiak elesnek a bejárástól(kezeit széttáró) Mivel az önkorinak extra útépítésekre nincs pénze bizonyos keretek és feltételek mellett boldogan megengedi, hogy javítsák vele a földutakat(kezeit széttáró)
tipikus "megkeseredett kisember"
aztán a hülyéje még meg is próbálja minél tovább kitolni a szenvedései intervallumát az állítólagos egészséges életmóddal