Most oda huszonsok vissza meg asszem negyvenegynéhány euro. Csak a csomag drága mivel nem akar senki idegen kacatban motorozni igy vinni kell egy huszkilost. Plusz helyjegy. Csak szarul váltotta az eurót, négyszáz felett. Igy komplett odavissza cuccokkal 110ezer. Hátizsákosan fele nagyjából. Idén ez a legolcsóbb, végignéztem az évet.
inkább a rally kivitel 4.8ért+ ülés máris 5 milla a motor
ha nekem 5 milla lenne a zsebben akkor egy régi tenere 500ért, felújítani(korszerűsíteni) az utolsó csavarig egy milla, 2-300ért pót és kopó alkatrész, aztán a maradék 3 millából motorozgaték 3-4 hónapot
Szardinia megvolt tavaly de olcsósitva visszamennék.
Egyik motoros cimbi csábitott ki grand canariara ami a repjegy olcsósága miatt rentábilis, legalábbis a szervezett turákhoz képest fele pénzből megvan és egy hét hat nap motorozással. Ami ilyenkor veszett pénz a motorbérlés és a repülő. Ja és dodortól béreljük a motort😃 majd mondom hogy fizessen hogy ráülök a vackára😃
Néztem asszem a rhino szervez öt napra abból három a motorozás valami 1500 euro körül. Ehhez képest az egy hét kevesebből kijön kajával tankolással autóbérléssel együtt. De majd kiderül.......
Svájc volt idei nagy terv de elengedtem, annyi pénz nincs idn motorozásra. Vagy azt is saját szervezésben kell mert akkor jó lehet. Másik cimbiék kéthétre mennek franciába nagyon olcsón megusszák a szállást, ugyhogy nekik se lesz sokkal több a két hét mint nekünk az egy.
Nos,azért én néztem mert be van csípődve szardínia,kb 110 euro/nap egy xadv 750,a többi drágább 124-től bmwF700.Ez 10 napra 400-450euzer plusz benzin.Ha hozzácsapunk egy 100e-res repjegyet kifogsz 5-6 kiló.
Ha van 2-3 jjelentkező megoszlik a furgonos szállítási költség komppal együtt olyan 250e,ez 3-4 motorra,bár furgonba csak 3 ember fér.
Így fejenként saccolva 90-100e.
Pontosan ki kell számolni.
Ha még dodorral együtt akarsz motorozni az még 2 kiló fejenként. 😄
Igen ebben is van valami. Egy volt munkatársam a görög nyralásán az első kanyarban pofára esett és leegett a fél oldala 🙈 Azt mondta a tengervíz jó volt ra csak kicsit csípett 🤣
Kanárin ki akatuk próbálni... de egy szaros 600as majd' 2x annyiért volt bérelhető, mint egy VW Polo, és igazán alkalmas ruhánk se volt... sisakot adtak volna, de azt az idegen retket nem szívesen vettem volna fel. Régebben béreltünk görögben 50-es robogót, Szicíliában 125-öst, de mostanában nem erőltetem. Egyedül nem megyek úgyse, ketten motorozni (egy motorral) meg inkább nyűg, mint élvezet.
Látom, a kellő tahóságod már megvan, már csak egy megfelelő autó kéne... esetleg egy 20 éves Bangle 5-ös BMW, természetesen füstölő, széthajtott dízel motorral, de egy pumpedűze A6 Ódi is megteszi 🤣
Tojjotába vagy springbe csak kiröhögnek, ha arcoskocc 🤣
Én biztos nem indulnék így már neki saját motorral, ha ehhez kellene vennem a motort is. Reülőjegy bárhova ami érdekes és szép, ott bérelni, motorozgatni össze vissza es ha meguntam lehet jönni haza. Biztos vagyok benne hogy sokkal olcsóbb és biztonságosabb mert nem kell a motorra meg rengeteg értékre vigyázni. Bármi gond van csak ülök fel a repcsire és jövök haza. 🤷♂️
kobrankóék bicajjal teszik ezt ott sokkal kisebb a hibalehetőség (kezeit széttáró)
Ha frici annyira sportos mint ahogy futtatja magát inkább egy bringa azt nincs para, hogy mi hullik szét azt nincs hozzá semmi. (kezeit széttáró)
Olcsotours vagy accijostrans néven a lommal. 😆
Mondjuk én nem.nagyon szoktam szerepelni a képeken. Nem vagyok fotogén
Azt szereti a dodor. 😆
ha nekem 5 milla lenne a zsebben akkor egy régi tenere 500ért, felújítani(korszerűsíteni) az utolsó csavarig egy milla, 2-300ért pót és kopó alkatrész, aztán a maradék 3 millából motorozgaték 3-4 hónapot
Inkabb huszeves japannal, azok legalabb tudnak alut onteni zarvanyok nelkul...
Egyik motoros cimbi csábitott ki grand canariara ami a repjegy olcsósága miatt rentábilis, legalábbis a szervezett turákhoz képest fele pénzből megvan és egy hét hat nap motorozással. Ami ilyenkor veszett pénz a motorbérlés és a repülő. Ja és dodortól béreljük a motort😃 majd mondom hogy fizessen hogy ráülök a vackára😃
Néztem asszem a rhino szervez öt napra abból három a motorozás valami 1500 euro körül. Ehhez képest az egy hét kevesebből kijön kajával tankolással autóbérléssel együtt. De majd kiderül.......
Svájc volt idei nagy terv de elengedtem, annyi pénz nincs idn motorozásra. Vagy azt is saját szervezésben kell mert akkor jó lehet. Másik cimbiék kéthétre mennek franciába nagyon olcsón megusszák a szállást, ugyhogy nekik se lesz sokkal több a két hét mint nekünk az egy.
Ha van 2-3 jjelentkező megoszlik a furgonos szállítási költség komppal együtt olyan 250e,ez 3-4 motorra,bár furgonba csak 3 ember fér.
Így fejenként saccolva 90-100e.
Pontosan ki kell számolni.
Ha még dodorral együtt akarsz motorozni az még 2 kiló fejenként. 😄
Tojjotába vagy springbe csak kiröhögnek, ha arcoskocc 🤣
Ha frici annyira sportos mint ahogy futtatja magát inkább egy bringa azt nincs para, hogy mi hullik szét azt nincs hozzá semmi. (kezeit széttáró)