Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Újat.
hát próbálj egy hétig úgy közlekedni aztán rájössz, hogy mekkora szar egész nap csak ténferegni.
Nézem a Bezsnei Andor sorozatát a Youtube-n.
Azon gondolkodtam, ha ilyenre készülnél - nem - milyen motort kellene választanom? Az egyik logikám szerint helyben szerelhető karbis, a másik szerint meg az injektoros halmazból.
De feltétel a relatíve mindenhol elérhető alkatrész, de mielőtt elfelejtem az elsőt: a megbízhatóságot. Aztán kényelem, levegős-vizes.
A lényeg, hogy körbeérjek.
Ti melyiket választanátok?
😅
Olyan ez amikor az apa le akar keverni egy pofont a buta fiának. A fia lehajol a pofon elő és a pofon a mögötte lévő anyóst találja el.
Az apa csak ennyit mond(gondolkodós) Tulajdonképen ott is jó helyen van(kezeit széttáró)
A kertben is indexelsz?
nem elég , hogy notórius gyorshajtó lettem 81-el , még ez is !! 🙃
Nekem tök automatikus, hogy bekötöm magam.
Csak amíg kiállok a ház elé, akkor nem szoktam, de volt már hogy akkor is 😆
Jó hát ez mondjuk jogos. Ez nem 1km/h-val való túllépés.
Pótcsatom van, de csak a telepeken belül mert a volvo úgy ordít mint állat, a renault-k nem. 😁
Én pl. mindig és szó szerint, ha pár házzal arrébb állok már akkor is kamionnal meg ahogy kilépek a portákon.
Ezt én nem is értem... majd' 40 éve vezetek, benne a mozdulat a kezemben, el se lehet felejteni... meg aztán az összes 20 éven belül gyártott autó bim-bammol... persze vannak "okosok" pótcsattal, jelző kiiktatással - no comment.
Akkor fizess...
Akkor a teherbe miért nem?
Ha 70-el nekimész egy vastag fának, a teherautóból is pont ugyanúgy szállsz ki a szélvédőn (de csak miután kifejelted 😁)
A személyben én is szoktam !
Soha nem szoktam használni , főleg a teherautókban !
Személyautóba?Igen.
Sofőr vagy, B+, nem tudtad, hogy kötelező? Vagy "elfelejtetted bekapcsolni" 30 év rutinnal? 😂
Te mindíg bekötöd ?
Pont ezért van a mondás.A te döntésed,ha bekötöd magad nincs befizetés........
lakott területen belül , kívül a nem használatért 3 pont , autóúton , autópályán 5 pont ! A bünti meg 10 és 20e Ft , persze ez már plusz 30% ! 🥺
Ja , ha használtam volna a qrva övet , akkor nem ! 🤔
Na de azt tudod hogy ezekre mondják azt hogy "a hülyék adója"mert hát nem lenne muszáj fizetni. 🤑
Szopni jársz oda? 🤣
Mégegyszer mondja valaki milyen jó a sofőr szakma ! 🤨