Ugy erzem, mindenhol talalnek olyant, amire azt mondhatnam, hogy ezert megerte odamenni. A viz kozelsege jobban vonz mint a hegyeke, de aStelvio'tol is elteltem.
pajtika neked életed végéig ha lapátra tesz 😅
Végül is az meg nem olyan vészes. Forint nélkül a zsebben szerintem max 40 nap valamelyik híd alatt 😅 Gondolom még ilyen kék nyomós kút valahol van, mert a szomjhalál sokkal gyorsabb(kezeit széttáró)
Ez a rész szerintem rohadt jó, tele van nemzeti parkokkal és nagyon szép. Érdemes vinni egy jó fényképezőgépet, szerencsére volt egy Sony A6000-em pár objektívvel akkor és el is vittem, telefonnal ezeket nem lehet lefotózni. Ez a Grand Canyon-nál volt pl. eszméletlenek a méretek. Ja és üres bőrönddel kell menni és ott televásárolni, egyedül pamut gatyát kell vinni mert az nincs 😅
Jaa, amúgy elég para tud lenni, mobil térerő nincs, sok helyen csak automata kút ami csak a helyi kártyákat fogadja el az is elég ritka, az út mellett a rozsdás autók kerekek nélkül szétbuherálva mint a filmekben. Érdemes megnézni.
Végül is az meg nem olyan vészes. Forint nélkül a zsebben szerintem max 40 nap valamelyik híd alatt 😅 Gondolom még ilyen kék nyomós kút valahol van, mert a szomjhalál sokkal gyorsabb(kezeit széttáró)
https://www.veol.hu/hazai-kek-...