Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a jányok az eb kapujában (vízilabdarúgás)
Gino! Ezer éve...esetleg már van az 2000 is
Meg van ám még L.A.
miután drótkefével megtisztította a gyertyákat és feltöltötte az akkumlátort...
Clam összeszedetten vitatkozik,a többség meg csak fikázza,azt is fantáziátlanul,meg humortalanul,és igen nélküle tök sótlan lenne ez az egész.Csak nem kell egyes dolgokat túl komolyan venni és kész...,
Mondjuk Clam írjá helyesen!!!
Szerintem még mindig kulcsfordításra....
BMW indul reggelente pöccre?
Levivel is volt már szóváltásom, fura mód nem sértegettük egymást mocskos módon és azóta se érzünk mérhetetlen gyűlöletet a másik iránt. Persze lehet, hogy ez a nem normális...
és egyáltalán ki vagy te hogy kérdőre vonj ? Ez egy nyilvános fórum ha nem tűnt volna fel. Lehet hogy buta vagy ehez de akkor most leírom. Ez kérlekszépen egy nyilvános forum ahol ahhoz szólsz hozzá amihez akarsz, ha ez neked nem tetszik, akkor kérheted hogy töröljék a felhasználódat
"Akinek nem inge .......! Akinek viszont igen az őltözzön már fel!!!
Jól beszélsz,csak a hozzád hasonló emberek tudnak velük azonosulni!Most például ki szólt hozzád?Ennyire a szíveden viseled,clam sorsát?
Milyen motoros? Talán olyan, aki vigyáz az ízületeire...
Ez ahogy látom egy üzenőfal... Ergo ez nem is nagyon lehet offolni, mivel minden témát elbír. Valamelyik nap kocsikról volt szó, ami ugye nem motor. Az meg, hogy kitöltöm az adatlapom vagy sem az én döntésem, tiszteletben kellene tartani. Aki pedig azt hiszi, hogy attól valaki nem senkiházi mert van róla kép és ott a neve, az igen komoly vakvágányon áll.
Azért annak roppant 'ürülök', hogy megint motoros téma van a kitöltött adatlapos sehonnai senkiháziktól!

Az előbb jöttem vissza , igaz csak 28 km-t mentem a nap világít az ut száraz és csak a kezem fázott!
Mert milyen motoros az olyan motoros amelyik csak nyáron motoros??!!
Mert az ilyen retardaltak mint te, elkezdtek durrogni. Azok a hulyek voltak a legjobban felhaborodva akik magikra vettek es csak folytattak a hulyeseguket. Én rohogtem azon hogy Clam meg Oszi szet szopatott titeket. Meg meg sokan masok akiknek tobb eszuk volt annal hogy irkaljanak.
Kedves vagy Levi, de ne hazudj!
Igen... Ehhez képest nem én vagyok itt hajnali négykor és szólók hozzá egy olyan galériához, amit az általam nem kedvelt személy töltött fel. Ha nektek pedig ez lelki kielégülést okoz, hogy bebeszélitek magatoknak, hogy nincs motorom, hát legyen.
Többség...
Ez az oldal az életed,nem tudsz innen elszakadni,és nagyon szeretnél egy motort,de ugye előbb a jogsi kellene
Igyekszem
Ember,hozzád meg ki szólt?Nem izgat,hogy ki kedvel,és ki nem De,hogy milyen sokan kedvelik,az látszik a többség reakcióján!Erről ennyit!
Az fix hogy őt tobben kedvelik mint teged
Reggelt
Javaslom probáld meg levegönek tekinteni a sztárt, ne foglalkoz vele! Ne alacsonyodj le arra a színtre! Nem csak neked szurja a szemed, meg amit irtál hát valóban van benne valami.
Ha meg nagyon zavar, akkor blokkold és nem látod

És vakujaak meg, süt a nap de közbe meg hideg van
Csak egy kérdés, honnan tudod? Nem hiszem, hogy tudod mim van, vagy nincs. Azt meg megint nem tudod mit írtam nekik, pont az egyik profilom törlését kértem tőlük, csak hogy nyugodt legyél...
Ez az,hogy semmid sincs!Szimplán csak unatkozol.Nem is értem,hogy miért nyavajogtál,hogy töröljenek.....most meg pont az ellenkezőjét szeretnéd!