Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked is Fater! Itt veret a szmöre, de legalább jó hideg van.
Jó reggelt kívánok! Süt!
Tibi3T-től lopva a szöveget, az a vicc, hogy megint TE sértegetsz (retardált) Irigy? Mire? Nem ismersz azt se tudod ki vagyok, de azt tudod mim van?!
Szép reggelt
Naked is.
reggelt mindenkinek
Nem. Korán fekszek, korán kelek.
Szép jó reggelt! Bagoly voltál megint?
Jó reggelit. Mondhatni minden nagyon gromek.
Te,retardált,egy olyan kérdésre válaszoltál,amit Te magad tettél fel! Azt mondod,hogy 100-as vagy?Egyébként nem értem,hogy a SM most miért nem töröl téged?!Ugyanaz a pocskondiázó,irigy ember vagy,aki voltál!
Ne magadból indulj ki kupac!Na,ezért kell ide ez a"kedves" ember!
Keményen megdolgoztál érte
Erre mit mondjak?! Inkább semmit, mert elindulna a lavina, így is tapintható a feszültség.
Hagyd rá, biztos egy troll
Ellentmondásba keveredtél most, de nem baj. Most lesz@rod, imént meg zavart. Beszélgetek? Nehéz átlátni, nem csodálom, hogy nem érted. Mellesleg nem beszéltem magammal, csak hozzászóltam a galériához, amit én tettem fel.
Kit érdekel?Én,személy szerint lesz@rom,hogy anno hány galériát töltöttél fel!Nem ép elméjű emberre vall,hogy egyszer belépsz az egyik nickeddel,utána meg a másikkal,és szépen beszélgetsz magaddal!Ez tapsot érdemel!
Mindig a galériával dobálóztok... csak két számot mondanék 980 és 60...
Remélem,nem lesznek olyan naivak,hogy visszaengednek!Láss csodát,nélküled is üzemel az oldal,és nem is akárhogy.Nincsenek zsibbasztó,semmitmondó galériák.Elég volt a "munkásságodból"!

Az új MMM is a nyomdában, csak sajnos nincs még megegyezés...
Nix ugri-bugri, mert tarós áramszünet lesz
És most így érzi magát , de ezt mutatja
Igen,clam figyel..
Ismét tévedsz! Mert még nem válaszoltak....
Biztos valami nagyon velőset írtak Neked,ha nincs ratyizás,meg fikázás!
Bizony,az ember eredendően rossz