A héten kerestem egy csomó pénzt, hétfőn egész nap agyaltam, hogy megvegyek-e egy amg-t, de estére eldöntöttem, hogy nem: 57 millát kerestem ezzel, kedden ugyanígy voltam egy lakással a várban az 351m-t hozott és a hét többi napján sem tétlenkedtem így mára milliárdos lettem, leszarom én a lottót. 🤑
na ez nagyon fasza,hogy megint voltak 2-3 ezren visegrádon, de lett valami előre lépés vagy várni kell a hétfői rendkívüli visegrád önkormányzati ülésre?
Ha masert nem egy ilyen ziccer az ooroszoknak kincs,szoval tuti leellenorzik ki megy be meghivasra a parlamentbe,azt hittek atmegy mert mar ott tartanak hogy beveszik barmit adnnak be.
Az is elfelejtodott hogy a covid alatt bankszamlakat fagyasztottak be,csak mert tamogattak a kamioonosokat.
Mediavezerelt lett a tomeg.
Brutál peldaja hogy a kanadai parlament allva tapsolja egy volt ss dandar ukran katonajat.
Ugyes soft powerrel siman lehet iranyitani.
Ezt sajnos tudom. Utóbit meg látom. Csak bosszant, hogy felnőtt emberektől "az én apukámnak több barátja van, mint a tiednek, bi-bi-bííí" szellemi magasságú érvelést látok. Manipulálható tömegek, baszki, nem közösség.
Gerjesztik egymast.
Sajnos a blokkosodas es a szekertaborok korat eljuk.
Szerintem az elejeben dodor a feszbuk oldal porgeteset latta benne.Elkezdhetett leulni a kanyarkepzes,ahogy a penz szukul az embereknel,a kevesbe fontosat nyesik le.Volt mar sokszor hogy hirtelen lett hely be lehetett ugrani.
A feszbuk oldalon most meg dolhet a love ennyi kattintasra.
Utana meg mar onjaro lett ahogy beleporgette magat a nagyvezír szerepebe.
Ez a marha mér beleállt a Vályi Pistába is.Valaki írta kommentbe hogy nincs véletlenül a dodornak ott egy étterme,mert annyira vergődik hogy oda viszik a motorosok a 20ezreseket.Mondjuk valóban elgondolkoztató.
Ezt a töltőt Bécsben is csak egy éve tesztelték,kétlem hogy Pápán már lenne,főleg úgy hogy ilyen kopott rajta a réteg.Arról nem is beszélve hogy semmi nem jelzi a meglétét.
Mit szívtál?
Reggel még nem megy ki a hatása nem lehet rossz a cucc(gondolkodós)
Az is elfelejtodott hogy a covid alatt bankszamlakat fagyasztottak be,csak mert tamogattak a kamioonosokat.
Brutál peldaja hogy a kanadai parlament allva tapsolja egy volt ss dandar ukran katonajat.
Ugyes soft powerrel siman lehet iranyitani.
Sajnos a blokkosodas es a szekertaborok korat eljuk.
Szerintem az elejeben dodor a feszbuk oldal porgeteset latta benne.Elkezdhetett leulni a kanyarkepzes,ahogy a penz szukul az embereknel,a kevesbe fontosat nyesik le.Volt mar sokszor hogy hirtelen lett hely be lehetett ugrani.
A feszbuk oldalon most meg dolhet a love ennyi kattintasra.
Utana meg mar onjaro lett ahogy beleporgette magat a nagyvezír szerepebe.
http://youtu.be/7E6mmIzAzl4?si=xYf0OQZLISAOcoOY
Megesik az ilyen.