faszt itt rajtunk kivűl mindenki hős 😂
Egész addig amíg tényleg be nem tesz valamelyik ország a lábát ártó szándékkal(kezeit széttáró)
nikkelszdorfnál úgy kéne lökdösnöm jobbra-balra a kedves itteni fórumostársakat, hogy ne előzzenek be a határon 🤣
Nem lettek háborgatva, csak szerelvényvizsgálat volt az oszlopon. Volt olyan is, hogy munkaterülethatárt módosítottunk fiókák miatt, pedig komoly beruházási munka része volt. Ezeket a dolgokat nagyon komolyan vesszük!
Van olyan képem is, a költőládát mi szereltük fel korábban, de itt már nem szabad közel menni, azért ilyen agyonzoomolt a kép. Nagyon szép madár, egymilla az eszmei értéke, a fiatal kerecsent is én fotóztam, azt hittem beteg mert kb. 5 méterre engedett közel, de szerencsére csak repülni tanult, ilyenkor még a földön támogatja a szülőpár. A fotó elkészülte után elrepült a fiatal madár, hatalmas élmény volt!
Varjú fiókák, de ilyenkor még nem egyértelmű, hogy dolmányos, vagy vetési. Abból kiindulva, hogy a vetési inkább kolóniákban fészkel, dolmányosra tippelnék.
Nafnál nincs meg a technikai háttér a Fam-hoz nálunk, a Köf-Famot viszont csináljuk mi is, rudas és kombinált technológiával, ott azért figyelni kell. A magasságtól való félelmet le lehet küzdeni, amikor kezdtem egy öreg szaki azt mondta, hogy mindenre megtanít, de ezt nem tudja, mert nekem kell fejben lejátszani. Mindig eszembe jutnak a szavai, mert van olyan a mai napig amikor bizony le kell küzdeni, pedig 20 éve csinálom.
Egész addig amíg tényleg be nem tesz valamelyik ország a lábát ártó szándékkal(kezeit széttáró)
nikkelszdorfnál úgy kéne lökdösnöm jobbra-balra a kedves itteni fórumostársakat, hogy ne előzzenek be a határon 🤣
Én 3000-et markoltam fel 😂
Kedves gretsy tanarur.
https://helyesiras.mta.hu/hely...