Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tehát az egy szem bakonyi lőtérből általánosítasz.
szemmel láthatólag vetési cinkék(kezeit széttáró)
te is olyan hős vagy, hogy rajtad kéne áttaposnom, hogy eljussak osztrákiába téged fellökni nem bírnálak 😅
Azt mondja meg az aki ott lakik.Én csak azt tudom hogy a bakonyt szarrá lövik és felgyújtják.
faszt itt rajtunk kivűl mindenki hős 😂
Egész addig amíg tényleg be nem tesz valamelyik ország a lábát ártó szándékkal(kezeit széttáró)
nikkelszdorfnál úgy kéne lökdösnöm jobbra-balra a kedves itteni fórumostársakat, hogy ne előzzenek be a határon 🤣
ti az én kábeldobomon vesztetek össze 😆
ha rálelnek(kezeit széttáró) Ciprusi nyaralásból nem szívesen jön haza az ember megdögleni(kezeit széttáró)
egyetértek(meghajlós)
előtte eladnám az ingatlanokat átváltanám aranyra(meghajlós)
szerintem az általánosban csúszott meg(kezeit széttáró) háromszor volt elsős 😆
600 Ft(fetrengős) Balekok 😅
Én 3000-et markoltam fel 😂
kecel nem lesz bombázva, ott a sok bor aztán ha tarolnak nem lesz mit inni
Balatonbogárt,kecelt es hajduhadhazat is?
Az jó.
Nem lettek háborgatva, csak szerelvényvizsgálat volt az oszlopon. Volt olyan is, hogy munkaterülethatárt módosítottunk fiókák miatt, pedig komoly beruházási munka része volt. Ezeket a dolgokat nagyon komolyan vesszük!
Hogyne robbantgatnának,a bakonyt rendszeresen fel is gyújtják.
Van olyan képem is, a költőládát mi szereltük fel korábban, de itt már nem szabad közel menni, azért ilyen agyonzoomolt a kép. Nagyon szép madár, egymilla az eszmei értéke, a fiatal kerecsent is én fotóztam, azt hittem beteg mert kb. 5 méterre engedett közel, de szerencsére csak repülni tanult, ilyenkor még a földön támogatja a szülőpár. A fotó elkészülte után elrepült a fiatal madár, hatalmas élmény volt!
Mindenkinek,amerikaiak lőnek itthon mibdekire?Robbantgatnak?
Azt hitte majd ott nyugi lesz,mi?
Kinek barátságtalan?Mert aki neked az lehet hogy nekem nem,és fordítva.Amerika harcias?Szerintem az és itt is vannak.
Varjú fiókák, de ilyenkor még nem egyértelmű, hogy dolmányos, vagy vetési. Abból kiindulva, hogy a vetési inkább kolóniákban fészkel, dolmányosra tippelnék.
Nafnál nincs meg a technikai háttér a Fam-hoz nálunk, a Köf-Famot viszont csináljuk mi is, rudas és kombinált technológiával, ott azért figyelni kell. A magasságtól való félelmet le lehet küzdeni, amikor kezdtem egy öreg szaki azt mondta, hogy mindenre megtanít, de ezt nem tudja, mert nekem kell fejben lejátszani. Mindig eszembe jutnak a szavai, mert van olyan a mai napig amikor bizony le kell küzdeni, pedig 20 éve csinálom.
Ja,es a definiáld az nem ket f.
Kedves gretsy tanarur.

https://helyesiras.mta.hu/hely...
Most épp az övéké
Harcias,robbantgatós,lövöldözős baratsagtalan csapatok.