Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baszki elmehetnél fegyverszakértőnek hozzájuk 😄 vagy monyuk haditudósitónak. Bogyó menne a z ukrikhoz te meg a ruszkikhoz 😁
minek urizálsz? hőszivattyú meg napelem faxom nem kéne 20 ezerért? Medencéhez vettem, fűtőszálas 2 kw-s medencefűtés na. Szerintem szart nem ér egyszer bedugtam egy nap alatt fél fokot nem fűtött a medence vizén szóval eladó. szart adok de legalább olcsón(meghajlós)
Mondjuk megint spuroskodtak a ruszkik,es az ak12 mar nem olyan,a csoszajfek lesik rola,a valltamasz eltorik ha sokat lonek foldre tamasztva kapcsolt granatvetovel.Es ugyan van rajta szerelekrogzito sin,de a leveheto tokfedel miatt nehezebb reddot iranyzekot ratenni,vagyis lehet de szetszedeskor ujra kell kalibralni az iranyzekot fegyvermesternek.
A ceg kifeljleszett jobbat az akv521 szemelyeben,de az nem lett rendszerben tomeghadseregnek.
Csak szólok. Most is ezt csinálod. De ugye fel sem tűnik.

Szerintem teljesen úgy viselkedett a sok nyomorék ahogy te elvártad tőlük. 50-es táblánál az pont annyival ment alatta, hogy véletlenül se menjen gyorsabban a mérési pontatlansággal együtt sem. A szabálykövetés iskolapéldája.
Óra szerint még az is lehet hogy pont 50-el ment, teljesen szabályosan.
Szóval ne háborogj, inkább élvezd! Mi úgy is csak röhögünk rajtad, mert pont ezt nem értetted meg hogy mekkora faszság a zéró toleranciát elvárni mindenkitől aki nem robot.
Ilyen kis dugó ez a barom?
B+ 600 liter... 12 bár... az már kikéredzkedik az épület falán ha baj van 😬
Lehetséges, lehetséges......
A magyart nem ketlem,de a a ruszki 74 ben rendszeresitette,https://hu.wikipedia.org/wiki/...
Abban igaza van, hogy az AK74 megjelenésével el is kezdték átállítani magukat, pl. Afganisztánban a hetvenes évek végén már azzal szórták a mudzsahedineket. Gondolom mivel ránk csak "vigyáztak", hogy ne legyen itt megint ötvenhatosdi, itt nem volt akkora jelentősége, mert nem volt aktív konfliktus.
El kell engedni 😁 okoskatörp 😅
Na ja....de legalább motor 😁
Te azzal sem vagy tisztában amit sajét magad mondasz.
Vótál katona? Mer még harminc éve is azzal lövöldöztünk mi is meg a ruszkik is. Számolatlanul adták.sapkába ha kértél tőlük a lövészeten. Annyi volt a különbség hogy én busszal vittem ki a kopaszokat a negyven kmre lévő lőtérre a ruszkik meg menetfelszereléssel futólépésben hajnal háromkor indulva....

Mondjuk ettől függetlenül nem tudom most mivel küzdenek.
Bocsánat, úgy értettem, hogy Sanyi reménykedik. Most látom visszalapozva, hogy rád reagáltak, nem rá. Igen, én is abból indultam ki, hogy mivel ő említette, ő kapta a kritikát.
Most azért büszke vagyok rád, hogy még te is érted 😁
Szerinted ezt rajtunk kívül érti valaki?🙂
Sanyi vegyen olyat ami benne volt, azzal nem lő mellé.
Nem. A szabály, a szabálytalanság, a szabályokkal visszaélés kevered szándékosan. Amúgy nem azt írtam, hogy 51-el menjen el alatta.

De mivel is basztattam itt bárkit is?
TSanyi vetette fel. Csak a különbség hogy én tudom miről beszélt a két retardált meg nem, aztán annyi eszük nincs hogy inkább kussoljanak, hogy ne égessék magukat a műveletlenségükkel.
Ökölszabályként 2/3, abból kiindulva hogy a betekercselt állórész tekercseinek kétharamada a főfázis, egy harmada a segédfázis. De korántsem mindegy hogy mikyen motort kötünk át egyfázisra és hogyan. Ha belső csillag kötésű akkor fele se lesz. Aztán ott a másik probléma hogy egyfázison nincs forgómágneses mező csak lüktető. Innen ered az inditónyomaték elvesztése....aztán az se mindegy mikyen módon mekkora kondit sikerül rá hekkelni. Érdemes egy kisebb üzemit egy nagyobb indítóval kombinálni. Lehet számolgatni is de az is találomra fog menni mert az induktivitás mértékével senki nem lesz tisztában ennek megfelelően a kapacitást is csak tippelni lehet, azonban az áram mérése üzeminél illetve inditóáram és a felpörgés idejének megfigyelése az inditónál a legtutibb.
nem is volt sok értelme mert puskához kevés karabélyhoz sok az a lőszer
Sem az orosz sem az ukran kb 45-50 eve nem tart rendszerben 7,62x39-es gepkarabelyt,nagyon reg attertek az 5,45x39 es urmeretre.
Minimum Ak74 az ami van nekik,de az orosz regularis erok,az ak12-vel van ellatva,bar rengeteg tartalek ak74 is van a szakadar miliciaknal es a rosgvardia egysegeknel.
1000 fok körül olvad az arany az ólom meg 300 felé
szóval az ólmot egy fatüzelésű kályhán felolvasztod az öntèshez, aranyat már nem ilyen egyszerű
Túl sok sci-fi-t nézett az barom,vagy az agyára ment a sok oltás.
Tetszik pedig a fene vigye el, annyiért jó lenne, bár egy 50 literes tartállyal is elég lenne és abban az árban kapnék Metabo-t is.
Aludnom kell még erre.
Mindig rájövök hogy ez egy igazi tudálékos barom.