pedig tök vicces amikor a botocskákkal ívet húznak
láttam pár ilyen manővert
engem nem rázna meg az áram mert a földtől 3 méterre csak kapaszkodni tudnék mind a 20 ujjammal 😂
Faszom mászna oda fel 😆 csodálattal nézem.azt a munkát de a magsságot vagyis inkább a mélységet nem.szeretem 😁
A nagyfesszel semmi bajom, famozok is még a középfeszt bevállalnám de a potenciálon dolgozás már aggályosabb 😀
Mar most is lelepsz,szerintem a kinti lehetosegeket szervezed.Gyakorlatilag a hataron atkelo barmilyen csapatok hirere sz ellenkezo oldalon lepsz le.
Folyamatosan azt a politikusok civakodasa bullshitet hangoztatva.
Holott a keplet egyszeru.
Idegen csapatok lepik az a hatart.
Es te lelepsz.
Se politikus nincs benne,csak raketak es tuzerseg meg tankok.
Neked meg az a fontos hogy aranyal tomott kistaskaval lelecelj.Nem az hogy megtamadtak az orszagodat.
Na és azzal mi van aki villanyos és magasra is mászik? Annyi, hogy beszopja amikor biztosítást köt, nekem jó pár ezerrel magasabb emiatt a havi, pedig nem veszélyesebb az sem mint más szakma, csak be kell tartani a szabályokat. Ellenben belelátok valamelyest a tűzoltók munkájába is, a hálózatokat érintő közlekedési baleseteknél, vagy lakástüzeknél azért előfordulhat olyan amit előre nem lehet látni, vállalnak ők elég kockázatot más bőréért, részemről tisztelet övezi őket. Na de én meg látom a magasból mind a 4 évszakot, az állatvilágot, erdőket, mezőket, folyókat, réteket... oké, hogy néha fizikálisan megterhelő, de többet ad mint amennyit elvesz belőlem (na és hogy visszakanyarodjak egy másik témához), ezt se lenne könnyű itthagyni a jobb élet reményével.
Én?Én egy picit sem stresszelek rajta.Mondtam,annyi lenne a dolgom hogy a család biztonságba legyen,én meg csinálnám a dolgomat tovább.Az hogy nincs kőbe vésve,azért lássuk be,ha már arra a szintre eljut egy ország akkor ott már minden mindegy,annak annyi.
Tehat meg mindig megmagyarazod hogy te az elso adando alkalommal megpucolsz,mondom hogy ertem.
Blődis indokkal.
Ezt is ertem,ha a kicsi lelked ez megnyugtatja.
Szerintem a hős szót használni eleve baromság,csak a dolgát végzi.A két dolgot azért kár összehasonlítani.A villanyszerelő veszélyesebb,lehet.Viszont az ott bekövetkezett balesetek emberi mulasztásra visszavezethetők.Nem,nem az miatt volt,rosszak voltak a látásiviszonyok.
Sok munkakörben kockáztatnak életet, pl. az összes magasban végzettben, vagy az összes bányász, búvár. Témánál maradva a villanyszerelő elvileg veszélyesebb, ezt is olvastam valahol (hogy ott van a legtöbb halál) mégis a köz csak "hős" tűzoltókról beszél.
Most rágugliztam, az első 2 oldalon egy esetet találtam összesen, mikor a Rám szakadékba zuhant egy tűzoltó mentés közben - és biztos az is emberi mulasztás miatt volt.
Akkor te hogy neveznéd?Nem azt mondtam hogy meghal,hanem azt hogy kockáztatja az életét!Ha tetszik ha nem,ez így van.Az építőmunkás ne hasonlítsd össze,ott szinte mind emberi mulasztás miatt következett be,tűzoltó ilyet nem csinál.
Jajj, most komolyan, hagyd már ezt a "másokért kockáztatom az életem" dumát... nem hiszünk a mesékben meg az amerikai filmekben 😁
Ugyan mondd már meg, hány tűzoltó vesztette életét az elmúlt 20 évben? Sztem építőmunkás több volt.
Félre ne értsd, nem nézem le a szakmát, de ezt a fene nagy sztárolást se fogadom el.
Ma talán, de kawa régen végzett - elvileg. Amikor én végeztem, akkor 3 év alatt lett valaki villszer szakmunkás. Az lett 4 év alatt villszer, aki villanyos szakközépben érettségizett, mint pl. én. A technikusi végzettség nekem is +1 év lett volna.
Megjegyzem, akik anno a 3 éves villszer szakmunkás képzésre jártak, azok nem az eszükről voltak híresek. Igazából a szakma se volt megbecsült - és igy még óvatosan is fogalmaztam 😃talán csak az utóbbi 10-15 évben lett valami rangja.
Tehát kettőnk közül kawa a 6 osztályos fasz 😅 nagyon pikkel rám, mióta nem hittem el, hogy 4 évesen tizedes törtben számolta a kenyér árát 🤣
Akko jó. Akkor nem értem a ptoblémátokat. Egyébként a hadiállapot mindent felülír és akár naponta más szabályokat hoznak és nem eldöntendőek a kérdések
láttam pár ilyen manővert
engem nem rázna meg az áram mert a földtől 3 méterre csak kapaszkodni tudnék mind a 20 ujjammal 😂
A nagyfesszel semmi bajom, famozok is még a középfeszt bevállalnám de a potenciálon dolgozás már aggályosabb 😀
Folyamatosan azt a politikusok civakodasa bullshitet hangoztatva.
Holott a keplet egyszeru.
Idegen csapatok lepik az a hatart.
Es te lelepsz.
Se politikus nincs benne,csak raketak es tuzerseg meg tankok.
Neked meg az a fontos hogy aranyal tomott kistaskaval lelecelj.Nem az hogy megtamadtak az orszagodat.
én is te is mindenki is
nem sok zakkant van aki örömmel indulna a csatába lelövetni magát
Blődis indokkal.
Ezt is ertem,ha a kicsi lelked ez megnyugtatja.
Csak nem értem akkor mit stresszelsz a lövőldözésen.ha sose fognak fegyvert adni a kezedbe.
Most rágugliztam, az első 2 oldalon egy esetet találtam összesen, mikor a Rám szakadékba zuhant egy tűzoltó mentés közben - és biztos az is emberi mulasztás miatt volt.
Ugyan mondd már meg, hány tűzoltó vesztette életét az elmúlt 20 évben? Sztem építőmunkás több volt.
Félre ne értsd, nem nézem le a szakmát, de ezt a fene nagy sztárolást se fogadom el.
Megjegyzem, akik anno a 3 éves villszer szakmunkás képzésre jártak, azok nem az eszükről voltak híresek. Igazából a szakma se volt megbecsült - és igy még óvatosan is fogalmaztam 😃talán csak az utóbbi 10-15 évben lett valami rangja.
Tehát kettőnk közül kawa a 6 osztályos fasz 😅 nagyon pikkel rám, mióta nem hittem el, hogy 4 évesen tizedes törtben számolta a kenyér árát 🤣