Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen ez az csak egy k-val. 😄 Igazából nem is a legkisebbre állítva fér el benne.
Kína defektjavító 😂
Gekkot.
Elvileg 14-től jó és épp akora az első.
Melyiket?
Lehet az a baj hogy motorhoz van és nem robogóhoz 😁
Vettem egy motorszállító, tároló cuccot amibe beletéve meg kéne állnia a gépnek, hát épphogy megtartja, de nem merném benne hagyni. 🥺
Akkor kellet vóna, mikor égett az ól... lett vóna látványos fényjáték - ha most kapja meg, megint kénytelen lesz felgyújtani, hogy legyen füst 😁
Sziasztok! Motorkerékpár vásárlás előtti helyszíni átvizsgálásra tudok megbízható szerelőt? A kiszemelt példány egy 2013-as VFR 1200 f, helyileg Százhalombatta.
Köszönöm a válaszokat.
Üdv, Zoli
Vedd meg neki,hátha ez az első lépése a fénytechnikusi pályán.
Beul a Pipi a gyerekszobaba az ajkosszal meg ket zseblampaval integetni es meg van oldva olcso penzen! :D
Minek? Otthon telefüstölni a szobát?
Se
ilyet akar a gyerek(gondolkodós)
Vélemény(kezeit széttáró)
http://youtu.be/qwo9-85fXQU
ügyvédet?
Olyat már huszéve se lehetett találni....
inikém szerintem te most is az vagy 😅 A lustaságé 😂
nekem nem széles kőrűek a teológiai ismereteim(gondolkodós) de ez az almafa rémlik valahonnan amit említesz(gondolkodós) Erről szakított egy almát az a bizonyos Éva nevezetű nőszemély?
számomra az a vicces hogy egy sokszáz éves könyvet még a mai napig is értelmeznek ami egy többezer éves történet sokszorosan megszűrt cselekményeit írja le
abban a korban egy öngyújtóval meg egy festék spray-ven én is lehettem volna a nép szemében isten
de egy rodolfó szintű bűvész meg még inkább....
A lényeg, hogy a Bibliát úgy értelmezed, ahogy akarod. Ha nem így lenne, nem lenne a kereszténységnek annyi ága, mint egy almafának.
Ebben viszont helye van annak, hogy megbecsülöd és törődsz azzal, amit neked adott az istened.
Tovább gombolyítani meg azért felesleges, mert ez nem a teológiai főiskola.
pedig teljesen 😅
(fejét fogó)
Inkább mosogasd az autót te is 😆
Itt most elég jól esik az eső nálam megteszi az és desztvíz cseppmentesen szárad(fetrengős)
Bocsánat ha nem értelek
De egy szót se 😂
Szerinted a bibliába restség itt a kocsimosásról beszél esetleg kornak megfelelően gally szedés vagy egyéb házimunka .
Természetesen van sok fizikai valóról szó bibliába
De ebbe a esetbe szellemi dologról beszél amit
Még pedig a egy intés pontosan hogy ne legyél rest embertársadon segíteni ha bajba kerül fizikálisan illetve lelki szellemi szinten . Ne hezitálj ne fordítsd el a fejed
Pl az irgalmas szamaritánus esete egyszer szól a szív jóságáról de nem csak ott állt és szánakozott hanem tettel se volt res segíteni egy bajba jutottan . Míg mások úgy mentek el mellette ( helybehagyót mellett ) hogy elfordították a fejüket vagy ha együtt is éreztek a meg vert kifoszlottal inkább tovább sietek mert a saját dolguk előrébb való volt mint hogy megálljanak segíteni . És restség volt hogy nem segítetek ide is illik amit írtál "Ki azért tudna jót cselekedni, és nem cselekszik, bűne az annak."
Szóval nem tudom mit jelent a csűrés csavarás és pláne nem felesleges beszélni róla ☺️