Sziasztok! Motorkerékpár vásárlás előtti helyszíni átvizsgálásra tudok megbízható szerelőt? A kiszemelt példány egy 2013-as VFR 1200 f, helyileg Százhalombatta.
Köszönöm a válaszokat.
Üdv, Zoli
nekem nem széles kőrűek a teológiai ismereteim(gondolkodós) de ez az almafa rémlik valahonnan amit említesz(gondolkodós) Erről szakított egy almát az a bizonyos Éva nevezetű nőszemély?
számomra az a vicces hogy egy sokszáz éves könyvet még a mai napig is értelmeznek ami egy többezer éves történet sokszorosan megszűrt cselekményeit írja le
abban a korban egy öngyújtóval meg egy festék spray-ven én is lehettem volna a nép szemében isten
de egy rodolfó szintű bűvész meg még inkább....
A lényeg, hogy a Bibliát úgy értelmezed, ahogy akarod. Ha nem így lenne, nem lenne a kereszténységnek annyi ága, mint egy almafának.
Ebben viszont helye van annak, hogy megbecsülöd és törődsz azzal, amit neked adott az istened.
Tovább gombolyítani meg azért felesleges, mert ez nem a teológiai főiskola.
Bocsánat ha nem értelek
De egy szót se 😂
Szerinted a bibliába restség itt a kocsimosásról beszél esetleg kornak megfelelően gally szedés vagy egyéb házimunka .
Természetesen van sok fizikai valóról szó bibliába
De ebbe a esetbe szellemi dologról beszél amit
Még pedig a egy intés pontosan hogy ne legyél rest embertársadon segíteni ha bajba kerül fizikálisan illetve lelki szellemi szinten . Ne hezitálj ne fordítsd el a fejed
Pl az irgalmas szamaritánus esete egyszer szól a szív jóságáról de nem csak ott állt és szánakozott hanem tettel se volt res segíteni egy bajba jutottan . Míg mások úgy mentek el mellette ( helybehagyót mellett ) hogy elfordították a fejüket vagy ha együtt is éreztek a meg vert kifoszlottal inkább tovább sietek mert a saját dolguk előrébb való volt mint hogy megálljanak segíteni . És restség volt hogy nem segítetek ide is illik amit írtál "Ki azért tudna jót cselekedni, és nem cselekszik, bűne az annak."
Szóval nem tudom mit jelent a csűrés csavarás és pláne nem felesleges beszélni róla ☺️
Köszönöm a válaszokat.
Üdv, Zoli
Vélemény(kezeit széttáró)
http://youtu.be/qwo9-85fXQU
abban a korban egy öngyújtóval meg egy festék spray-ven én is lehettem volna a nép szemében isten
de egy rodolfó szintű bűvész meg még inkább....
Ebben viszont helye van annak, hogy megbecsülöd és törődsz azzal, amit neked adott az istened.
Tovább gombolyítani meg azért felesleges, mert ez nem a teológiai főiskola.
Inkább mosogasd az autót te is 😆
Itt most elég jól esik az eső nálam megteszi az és desztvíz cseppmentesen szárad(fetrengős)
De egy szót se 😂
Szerinted a bibliába restség itt a kocsimosásról beszél esetleg kornak megfelelően gally szedés vagy egyéb házimunka .
Természetesen van sok fizikai valóról szó bibliába
De ebbe a esetbe szellemi dologról beszél amit
Még pedig a egy intés pontosan hogy ne legyél rest embertársadon segíteni ha bajba kerül fizikálisan illetve lelki szellemi szinten . Ne hezitálj ne fordítsd el a fejed
Pl az irgalmas szamaritánus esete egyszer szól a szív jóságáról de nem csak ott állt és szánakozott hanem tettel se volt res segíteni egy bajba jutottan . Míg mások úgy mentek el mellette ( helybehagyót mellett ) hogy elfordították a fejüket vagy ha együtt is éreztek a meg vert kifoszlottal inkább tovább sietek mert a saját dolguk előrébb való volt mint hogy megálljanak segíteni . És restség volt hogy nem segítetek ide is illik amit írtál "Ki azért tudna jót cselekedni, és nem cselekszik, bűne az annak."
Szóval nem tudom mit jelent a csűrés csavarás és pláne nem felesleges beszélni róla ☺️