Te?Te aki saját elmondása szerint is bőven megelégedne egy régi ,3 betű nélküli technikával,mégis rohansz aztán veszel olyat ami tele van a 3 betűs kacatokkal.
Magam is rendszeresen mosom. Egyreszt nem birom nezni, ha koszos, masfelol a gyakori mosas tisztan tarja a vizelvezeto csatornakat es valyukat. Nem regota vagyok autotulajdonos, de a jozan paraszti esz azt diktalja, hogy az ilyen helyeken levo kosz, leveldarabok, fakrol hullo akarmik elegye magaban es igy a kasztniban tartja a nedvesseget es alattomosan a korrozio melegagya tud lenni. Lehet, hogy baromsagnak tunik egy 23 eves kocsival torodni, mert kora alapjan a szemetdombon a helye, de nem vagyok pazarlo tipus.
Az elvek? Dehogyisnem. Amikor elfogy a pénz, elkezdik feladni az elveiket az emberek. Én is, te is. A jellemesség ott látszódik meg, hogy miből és mennyit.
Nem de a legrövidebb napon.még nyolckor is.csak félhomály lesz. Aztán addig össze.kell pakolni a cuccot a melóhoz, a területen meg szét. Télen amugy se sok klimát rakunk, ellenben sokkal bosszantóbb a félnégykor már nem látunk de még dolgoznánk mint hogy reggel amugyis csak a tökölés megy félkilencig.
Aki azért vesz adott színű autót mert nem látszik hogy koszos,na ő az aki fekete alsógatyát húz és hordja egy hétig mert nem látszik hogy koszos.Egy szó,igénytelenség.
Szerintem mindenkinek vannak elvei, csak másmilyen magasságban. Illetve... kinek mennyi pénze van (ez utóbbit a szükség szerint is lehet- és kell értelmezni).
Az elvek. Az igényesség. A rendszeretet. Ami megjár élőnek és holtnak. A jóra való törekvés. Ami a szemnek kellemes.
A hét főbűn:
1..
2..
3..
4..
5..
6..
7 A jóra való restség
Hol erdekel blődi kinja?
A hét főbűn:
1..
2..
3..
4..
5..
6..
7 A jóra való restség
Ha azokból a szarokból 1 deci gázolaj eltűnik már riaszt is a központba(fejét fogó)