Nemtudom mi lesz , nincs alatta semmi szerkezet ,de majd megkérdem ,megírom! Tegnap nem úgy sikerült a nap ahogy terveztem , leállt a mixer rakottan ,és nem indult , a szerelöknek sem ! 13-19 óráig szenvedtünk mire kitudtuk szedni a betont és eltudtam mosni ! Nagy betonvéséstöl menekültünk meg ! 7 -m/3 volt benne mikor beszart ! Egy hónapig törtük volna légkalapáccsal ! 😂
Én azt hitem idáig hogy nem vagy irigy 😏 szöget beversz és még asszonyka kedvére is lehet 😊 na de ha te ilyen igényes vagy hogy mindehez külön szerszám......... 😂 😂 😂 😂
Drukkolok - bár én bottal se piszkálnám meg a gőgös ribancot - de azt hiszem, nem te vagy az, akire vár 😂 tuti nem a retró dizájnodra bukik, meg munkásszállóra se járna 😄
nekem ilyen van: https://www.stilusbutor.hu/lux...
azt leszámítva hogy az ajtó ívbegörbült kb fél év alatt egész stabil a cucc, nem szép de stabil
egybe szereltem jött a 2 fele, van egy magasítés is hozzá
teli van pakolva annyi szarral hogy amikor jöttel a telefonosok nem tudtuk megmozdítani se négyen de még egyben van, egy helyen kellett dróttal összehúzni az oldalát mert hasasodott, ott ilyen akasztós rész van és hosszan nem folt fix polc, felette a polcon meg 2 doboz a4 papírlap volt és kinyomta, de a sátor meg a gumimatracok meg a fene tudja mi szarok is benne vannak elég súlyosak
nálunk a koszorúhoz a betont egy weimar keverte meg és az pakolta fel
após, sógor, én apám, meg az asszony volt jelen+ a weimar gépkezelő
8 kor kezdtünk, 11-re vége is volt 63 méter koszorú 6 sarok+ 4sor betongerenda közti hézag betöltése(koszorú magasság csak nem kellett a zsaluval meg a vasalással szarakodni)
plusz 130nm gerenda közti rések betömése
amire anyám megfőzte az ebédet addigra a weimáros ember lelécelt mert azt mondta inkább hazamegy nem várakozik a bablevesre még egy órát
a szomszédnak kisebb az alapterület ott magasítás sincs nem kellett a vasakkal annyit szarakodni, de ők kézi munkával csinálták
2 napig tartott nekik a buli, megkeverték a betont, aztán egy ember az állásra lapátolta fel, egy ember az állásról a padlásra egy meg elhordta
volt vagy 8-9ember mert elég nehéz meló aztán körforgásba csinálták
szóval 8 embernek 2 napi meló reggeltől estig mi meg 3 óra alatt megcsináltuk fele emberrel
és spóroltak 20 ezret, mert annyit kért a weimar ember, akkoriban ez nagyjából egy heti fizetésem volt
szóval kevergesse a betont az akinek 2 anyja van amikor létezik más lehetőség is
Lányomnak is lett 3 ajtós hálószoba szekrény - fel kell csavarozni a falra, olyan gyenge, hogy másképp nem áll meg, és addig a réseket se lehet beállítani... hihetetlen, 10 mm körüli anyagból van. Minden facsavar 1x becsavarós, mert másodikra már megforog.
Lőlő épít ott benne van az anyag 😂
aztán nem lesz agykárosult a gyerek ha görkorcsolyázik rajta
azt leszámítva hogy az ajtó ívbegörbült kb fél év alatt egész stabil a cucc, nem szép de stabil
egybe szereltem jött a 2 fele, van egy magasítés is hozzá
teli van pakolva annyi szarral hogy amikor jöttel a telefonosok nem tudtuk megmozdítani se négyen de még egyben van, egy helyen kellett dróttal összehúzni az oldalát mert hasasodott, ott ilyen akasztós rész van és hosszan nem folt fix polc, felette a polcon meg 2 doboz a4 papírlap volt és kinyomta, de a sátor meg a gumimatracok meg a fene tudja mi szarok is benne vannak elég súlyosak
após, sógor, én apám, meg az asszony volt jelen+ a weimar gépkezelő
8 kor kezdtünk, 11-re vége is volt 63 méter koszorú 6 sarok+ 4sor betongerenda közti hézag betöltése(koszorú magasság csak nem kellett a zsaluval meg a vasalással szarakodni)
plusz 130nm gerenda közti rések betömése
amire anyám megfőzte az ebédet addigra a weimáros ember lelécelt mert azt mondta inkább hazamegy nem várakozik a bablevesre még egy órát
a szomszédnak kisebb az alapterület ott magasítás sincs nem kellett a vasakkal annyit szarakodni, de ők kézi munkával csinálták
2 napig tartott nekik a buli, megkeverték a betont, aztán egy ember az állásra lapátolta fel, egy ember az állásról a padlásra egy meg elhordta
volt vagy 8-9ember mert elég nehéz meló aztán körforgásba csinálták
szóval 8 embernek 2 napi meló reggeltől estig mi meg 3 óra alatt megcsináltuk fele emberrel
és spóroltak 20 ezret, mert annyit kért a weimar ember, akkoriban ez nagyjából egy heti fizetésem volt
szóval kevergesse a betont az akinek 2 anyja van amikor létezik más lehetőség is