isten lássa lelkem meglátogatnám a kis dákóval csak, hogy bosszantsam de annyi infóm van róla, hogy bogyó meg kalocsa nem biztos, hogy útba tudnának igazítani(gondolkodós)
ahogy víz éri felemeli viszi a fekete tengerig semmi haszna(kezeit széttáró)
Viszont egy hosszú hevedernyi könnyű géppuska lőszert simán elnyel, fedezéket nyújtva ezzel egy egész harcoló alakulatnak(gondolkodós)
Posztunusz hős is lehet (meghajlós) egy felszínen úszó zsírpacából viszont soha nem lesz nemzetközi hős(kezeit széttáró)
Nekem a nejem hordta haz amunkahelyről néha még most is osztogatnak. Amikor kovidos lettem nem mutatta ki, utánna meg már nem érdekelt. Egyik ismerősnek is adtunk többek közt, náluk kimutatta hogy covidosok.
Én ha volt is többi, azt nem vettem észre. Egyszer volt egy fejfájós napom, előtte akikkel együtt bandáztam mind covid pozitiv lett. Én meg azért nem szaladgálok hogy teszteljek.
ezek a házitesztek meg a patikában kapható tesztek még csak iránymutatónak sem voltak jók(kezeit széttáró) Nálunk mindenkinél negatívat mutatott a szűrőkocsinál vérből meg pozitív lett(gondolkodós)
tulajdonképen én azt nehezen képzelem el, hogy volt akit kihagyott a kovid(gondolkodós)
Valószínű voltál csak átment rajtad mint libán a fos(gondolkodós) Észre sem vetted azt hitted a 2 napos hasmenés a túl zsíros pörkölt miatt volt(fetrengős)
Ehh. nem priviztünk. Igazából szerintem zoli annyira felbaszta hogy összefolyt a képernyő a szeme előtt aztán rosszul rakta össze ki mit írt. Vagy az nem teccett neki hogy próbáltam zolit védeni, hogy a halálát biztos nem kívánná. Erre lehet azt gondolta én meg igen. Na de ezt már sose tuggyuk meg. A vén komcsi már a cigiről is le lehet tiltva.
Viszont egy hosszú hevedernyi könnyű géppuska lőszert simán elnyel, fedezéket nyújtva ezzel egy egész harcoló alakulatnak(gondolkodós)
Posztunusz hős is lehet (meghajlós) egy felszínen úszó zsírpacából viszont soha nem lesz nemzetközi hős(kezeit széttáró)
Ellenben a géppuskagolyót felfogja(meghajlós)
*bármi, mindenki mindenhez IS értő
Valószínű voltál csak átment rajtad mint libán a fos(gondolkodós) Észre sem vetted azt hitted a 2 napos hasmenés a túl zsíros pörkölt miatt volt(fetrengős)