Látod milyen ügyes vagy? Én is olvasgattam, most ép Hi-fi vonalon mocorog. Megjött a hallása, kedvelni kezdte a zenét, akkor elvileg már nem kéne olyan morózusnak lennie:)
Én eccer kíváncsibú megkerestem a címét... panaszkodott itt, hogy "tegnap du áramszünet volt" - 1 perc gugli keresés adta az áramszolg közleményét, hogy mely 3 utcában lesz akkor. Onnan sztrítjúval meg másik 1 perc volt megtalálni a gyönyörű kocsibeállóját (azt a fa féltetős izét) amiről fotót tett ide be...
A Zinternet mindent tud... 😁
kalocsai dunatáj körből már megtalálnám(gondolkodós) Csak mondanom kellene,hogy tartozok neki pénzzel elvinném de elfelejtettem a címét a telefonomon meg elment a kijelző (kezeit széttáró)
na elolvasgattam a honlapját hát szóval inkább egy életrajzi regény illusztrálva 2000 fotóval 😅
tul.kép meglett az ímélcíme lehet egyszer ráírok rám talán nem rágott be mint rád (fetrengős)
mondjuk útba indítónak jó(gondolkodós) Felvásárolnám az összes petes arguszt, hogy ne kapjon a lidibe aztán meghirdetném, hogy féláron eladó a parkolóban(gondolkodós)
Ó de bírnám szívni a vérét 😅 nagyon hiányzik (kezeit széttáró)
A Zinternet mindent tud... 😁
tul.kép meglett az ímélcíme lehet egyszer ráírok rám talán nem rágott be mint rád (fetrengős)
csak ki kell várni a kedvenc boltjánál