szerintem akit a szputnyikkal oltottak azokból a ruszkik alvó ügynököt csináltak(gondolkodós)
Putyin megnyom egy gombot zotyának a szeme homályossá válik nem néz csak előre nem beszél nem csinál semmit csak úgy viselkedik mint egy robot(gondolkodós) A málhazsákját szépen összepakolja és az elszállítás helyszínére igyekszik amit beléprogramoztak(gondolkodós) onnan irány a front. A magyar alvóügynökök kelet felől támadják az ukrikat(gondolkodós)
te meg könnyen vagy okos ezt az angol tudósok már tavaly megállapították, hogy mindenki meghal aki vizet iszik 😆
Szóval olvasod a tudományos magazinokat(fetrengős)
Ő másképp látta a neje lévén.(kezeit széttáró) tény és való, hogy megugrott a fertőzöttség és bizony a halálozási arány is. Az is tény, hogy az idősek, legyengültek nehezen viselték volt aki feladta a küzdelmet a vírussal szemben(kezeit széttáró) A lakosság 99%-ának a szervezete úgy gondolom jól reagált a vírus ellen oltás ide vagy oda. Ehhez nem kellett oltás se ugye. Laca abból az 1%-ból merített ami az orra előtt volt. Mivel a felesége a frontvonalban volt kizárólag azt látta, hogy sok a beteg sok a halott. Nálunk fél óránként temettek abban az időben annyi volt a halott. Kecskeméten a megyeibe már 3 oltással sem lehetett bejutni 10 percenként hordták a letakart emberkéket volt olyan csúcsidőszak(kezeit széttáró) ezek azok a tények amit a saját szememmel láttam. Ettől függetlenül én is úgy gondolom, hogy erősen átestek a ló túloldalára. Ezekkel a boltbezárásokkal, időkorlátokkal, kijárási tilalmakkal a csúcs az még is a semmire nem való és nem jó maszkviselés (gondolkodós) Nyílván a kormány ha mindennek a tudatában lett volna egész másként kezeli a helyzetet én úgy gondolom a vírus elleni intézkedés összes formája megbukott (gondolkodós) Azokban az országokban pl. kína ahol a kijárási tilalmat komolyra vették az utolsó leggyengébb omikron letarolta a fél népességet pont azért mert nem találkoztak a vírussal. Szóval az elszigetelődés sem adott védelmet legfeljebb ideiglenesen. Én magam részéről megfogtam mind a 3-at ami nálunk végigsöpört. Az én szervezetem nagyon jó reagált vírusra egyet észre sem vettem kettőnél nagyon enyhe lefolyással megúsztam(kezeit széttáró) Itt az számítógépasztal fáján lekopogom azóta nem voltam még csak náthás sem(kezeit széttáró) A saját statisztikám szerint ennyi idő alatt már háromszor megbetegedek átlagosan és sokkal csúnyábban mint amilyen a kovidoktól voltam. (kezeit széttáró) Biztos nem lesz mindig így de élvezem, azt ami még soha életemben nem volt, hogy 1 év alatt minden nyavaja elkerült(meghajlós) Azt nem tudom van e összefüggés, hogy a sógorom aki oltásrajongó volt 3 oltást felvett azóta két havonta beteg és mind1, hogy tél van vagy nyár(kezeit széttáró) Augusztusba azért nem jött horgászni velem 1 hétre mert taknya nyála egybe volt közel 40 fokos láznál(gondolkodós) A legnagyobb hőségben(kezeit széttáró) Múlt héten megint beteg volt elég randán ez már a második tavaly augusztus óta(gondolkodós)
de akkor mi voltunk az alusapkásak (kezeit széttáró) Nekem legjobban muz sztorija tetszett a kovidnál amikor terepezés közben a sisak alatt megcsípte a darázs azt úgy bedagadt az orcája, hogy egyik szemére nem látott 😆 Senki nem akart vele kezdeni semmit mert hát kovid van. Mindenki lepasszolta elküldték szemorvoshoz 😅
Egyébként tényleg rég láttam mi lehet vele(gondolkodós)
"Például olyat is koronavírusban elhunyt személyként rögzítettek, aki fertőzött volt ugyan, de egyébként bizonyíthatóan öngyilkos lett"
De azt is bizonyították, hogy azért lett öngyilkos mert vírusos volt tehát kovid halott(kezeit széttáró)
ez a csávó(fetrengős) ez a hang 😆 Szerintem ez szikora robi 😆
Na én nem az a kákán is csomót kereső faszika vagyok(gondolkodós) Szemmel láthatóan kicsi a hely de szépen megoldották(kezeit széttáró) Törölközőt mi mindig viszünk hiába adnak és tusfürdőt is(kezeit széttáró)
Nem tudom az ipse mit szolna japánba amikor egy szoba a hálószoba a fürdőszoba a wc és a konyha kb 12m2 en attól függ melyik szobába vagy mit hová hajtogatsz el(fetrengős) ha lehúzod az ágyat estére akkor hálószoba, ha átfordítod a hátulja asztallap akkor épen konyha ha a mögötte lévő tolóajtót elhúzod akkor wc ha a másik irányba akkor meg zuhanyzó 😂
Lófaszt nincs. A hullám közepén vagyunk csak nem reklámozzák.
Más kérdés hogy kb. tényleg csak egy nátha vagy influenza szerű már a lefolyás jellemzően nincs súlyos szövődménye, csak a tartós köhögés. Az omikron kb. mindenkin átment, sógoromon 3* is, de ne kérdezd hogy csinálta 😂
Az újabb variáns már nagyobb szopás, mert annál megint előfordul a tüdőgyulladás és lélegeztetőgép, de szerencsére az nem terjed túlzottan.
Itt EU-ban azért elég jól immunizálódott a lakosság, ezért nagyon nem kell már parázni emiatt. Kínában meg túl hatásos volt a védekezés ők most szívnak ezzel, mert olyan variánsok tizedelik őket ami rajtunk már átment, és a meglévő oltóanyagok ezekre már hatástalan. Illetve van oltás az újra is, de mivel már nem olyan súlyos nincs rá igazán szükség.
Valószínűleg az a pár nap orrfolyás volt nálad az omikron, mert a rendes influenza, vagy nátha nem ilyen gyors.
akkor úgy néz ki szerencséd volt aztán végigment úgy rajtad hogy észre sem vetted, mert az kb csoda számba menne hogy ha valaki nem kapja el aki emberek között megfordul
érdekességképp a gyereknek minden fesztivál után volt pár napos "valamilyen" vírusos anomáliája, haverjainak akikkel együtt voltak többször is pozitív volt a covid teszt, volt ami emiatt nem tudott cégen belül a németekhez menni dolgozni
Vectrában így jártam. Kontaktos volt, kikaptam belőle - nem kellett hozzá csak 3 kis csavarhúzó, meg 3-4 kéz, meg fél óra... egyszerre kellett nyomni vissza a qrva kis rugós pöcköket belülről, a műszerfal alól 😡 szidtam is az Opelt közben.
befújkáltam, de nem lett tökéletes, autóvillamos haver mondta, hogy kell kipucolni. Nála voltam, félig nyitott ajtón benyúlt egy kézzel, és 3 mp múlva a kezében a kapcsoló, lógott 15 centi dróton... aztán mikor meséltem a kalandom, hogy én hogy vettem ki, ő röhögött.
Putyin megnyom egy gombot zotyának a szeme homályossá válik nem néz csak előre nem beszél nem csinál semmit csak úgy viselkedik mint egy robot(gondolkodós) A málhazsákját szépen összepakolja és az elszállítás helyszínére igyekszik amit beléprogramoztak(gondolkodós) onnan irány a front. A magyar alvóügynökök kelet felől támadják az ukrikat(gondolkodós)