Torokkaparas sosem volt.
Egyetlen covid tunet sem,fizetos kellett 21 ben.Meg par gyorsteszt.
Sosem volt pizitiv,egyiksem.
Egyszer volt ketnapos natha.
Az orrfolyassal jart csak.
de se előtte nem volt jó a helyzet se utána...... szóval itt egy erősen kivéreztetett egészségügyet ért a covid hiszti
amúgy a lélegeztetőgép nem lenne jó a jacuzziba buborékot csinálni? legyen már valami haszon belőle ha már egyszer megvették
ez ismét részben igaz
amikor egy gyógytornász hölgyet átvezényelnek a covid osztályra akkor azt a feladatot kb mindenki el tudta volna végezni aki csak egy kicsit is akarja, ellenben kurva sok embernek hiányzott a rehab emiatt egyre szarabb állapotban lettek
a csúcsról meg annyi a véleményem hogy amikor egy kiskőrös nagyságú városban egy vérvételre egy hónapos várakozás van akkor az a szolgáltatás a minimum szintet sem éri el
persze pénzért nem kell várnod, akkor egyből megcsinálják
Megy a félrebeszélés.Te ezt írtad: "Egyébként mindenki szívleállásban hal meg 😄 - mert amíg dobog, addig élőnek tekintik."
Én erre reagáltam hogy ez nem így van mert az agyhalottat is halottnak tekintik.
https://youtube.com/shorts/9n8...
Eddig se kaptam el,mostmeg mar nincs.
Egyetlen covid tunet sem,fizetos kellett 21 ben.Meg par gyorsteszt.
Sosem volt pizitiv,egyiksem.
Egyszer volt ketnapos natha.
Az orrfolyassal jart csak.
Csak elhatározás.
amúgy a lélegeztetőgép nem lenne jó a jacuzziba buborékot csinálni? legyen már valami haszon belőle ha már egyszer megvették
teszt nekem sosem volt, pénzért nem kell a teszt
amikor egy gyógytornász hölgyet átvezényelnek a covid osztályra akkor azt a feladatot kb mindenki el tudta volna végezni aki csak egy kicsit is akarja, ellenben kurva sok embernek hiányzott a rehab emiatt egyre szarabb állapotban lettek
a csúcsról meg annyi a véleményem hogy amikor egy kiskőrös nagyságú városban egy vérvételre egy hónapos várakozás van akkor az a szolgáltatás a minimum szintet sem éri el
persze pénzért nem kell várnod, akkor egyből megcsinálják
Bar hetvegen bunko pesti leszek es balatonon rontom blodi kedvet. 😆
Egyszer sem.
Szoval putyin egy magus,meg a covidot is eltuntette. 😆
Én erre reagáltam hogy ez nem így van mert az agyhalottat is halottnak tekintik.