Nekem abból max. 2 az adagom, ha éhesebb vagyok, inkább mást eszek, mint 3 hamburgert... de ez csak a mekisre érvényes, mert több helyen csinálnak olyan nagy hamburgert, 20 dkg hússal, hogy egyszerre egy is elég bőven 😁
Normálisabb burger pl: https://www.blackcabburger.hu/
egyszer volt felmérés a tücsök vs marha fehérje között
a tücskök sokkal kevesebb takarmánnyal termelték meg azt a mennyiségű fehérjét mint a marha
de durván sok eltérés volt
Azért mert a degeneráltak megadóztatják a marha fingot és böfögést 😬
Amíg vannak olyan szuper zöldek hogy majd meg mentik a bolygót gondolják ŐK 🙃
Addig lehet enni műanyagot jó pénzért 😒
Pl én nekem az is gyanús hogy csak menthetem meg a vizeinket ha veszek BOSH mosogatógépet 😂 😂 😂 de látam már fa ültetés mert a nagy ŐŐŐŐŐŐŐ bankágyával fizet 😂 😂 😂
Hé Oroszok ide lőjetek 😂 😂 😂 vagyis egy kicsit nyugatabbra 😊
azért azt tudni kell hogy annyi ember van a földön hogy ezeket hagyományos élelmiszerrel lehetetlen táplálni
és biztos vagyok benne hogy nagyon közel van az az idő amikor mindenféle bogarakat lárvákat dolgoznak fel kajának
szóval nem marhafarm hanem lissztukacfarm lesz....
van sonka is de a vége aztán alig tudom elrágni
inkább hazaviszem aztán jó lesz a bablevesbe
asszony pakolt annyi kaját hogy egy hétig se enném meg mindet
az a poén hogy tegnap ettem kb 8-9 között meg du 3 felé aztán nem kellett a vacsora
ez a szalonna valami csoda, tartja a lelket az emberben jó sokáig
az egész szalonna lehetett kb 25 deka a kolbász 15 a kenyér meg 70 aztán 2 napig lazán elvagyok vele
a bolti cuccoktól meg 2-3 óra múlva éhes vagy bármennyit is eszel belőle
20 ft volt pont megegyezett uzsi pénzemmel 😂 😂 😂
Volt hogy éhes voltam mint állat de lett kis katona 😍
Ennek a durvábbik változata hogy a Star Wars katona szépen ki volt dolgozva csak az 100 ft volt
Na ott már komoly koplalásba kellett kezdni hogy legyen egy kettő 😂 😂 😂
ez volt meg, csak sötétebb zöld színben nem ilyen olajzöldben(kezeit széttáró)
Illetve a havernak volt náluk homokos volt az udvar ott játszottunk ilyenekkel aztán mindig kerestük azt a rohadt géppuskást a homokban mert állandóan eltűnt 😅
Normálisabb burger pl: https://www.blackcabburger.hu/
a tücskök sokkal kevesebb takarmánnyal termelték meg azt a mennyiségű fehérjét mint a marha
de durván sok eltérés volt
pl hamburgerből lecsúszik 3-4 db
mekisből meg minimum 10
akár naponta 4-5 alkalommal is
ez a szalonna más még mindig nem vagyok éhes
Amíg vannak olyan szuper zöldek hogy majd meg mentik a bolygót gondolják ŐK 🙃
Addig lehet enni műanyagot jó pénzért 😒
Pl én nekem az is gyanús hogy csak menthetem meg a vizeinket ha veszek BOSH mosogatógépet 😂 😂 😂 de látam már fa ültetés mert a nagy ŐŐŐŐŐŐŐ bankágyával fizet 😂 😂 😂
Hé Oroszok ide lőjetek 😂 😂 😂 vagyis egy kicsit nyugatabbra 😊
és biztos vagyok benne hogy nagyon közel van az az idő amikor mindenféle bogarakat lárvákat dolgoznak fel kajának
szóval nem marhafarm hanem lissztukacfarm lesz....
Most meg hagyjuk
A bablevesbe viszem a babot.
inkább hazaviszem aztán jó lesz a bablevesbe
asszony pakolt annyi kaját hogy egy hétig se enném meg mindet
ez a szalonna valami csoda, tartja a lelket az emberben jó sokáig
az egész szalonna lehetett kb 25 deka a kolbász 15 a kenyér meg 70 aztán 2 napig lazán elvagyok vele
a bolti cuccoktól meg 2-3 óra múlva éhes vagy bármennyit is eszel belőle
kb 1 centis a kerek rész meg 4-5 centis a lapát
Én mindig amikor kiszedem luk van benne.
És tudod mi lesz 1 gyufásdoboz , filctoll , ruha csipesz , és egy kis szigetelőszalagból ?????????? Na na .....
Volt hogy éhes voltam mint állat de lett kis katona 😍
Ennek a durvábbik változata hogy a Star Wars katona szépen ki volt dolgozva csak az 100 ft volt
Na ott már komoly koplalásba kellett kezdni hogy legyen egy kettő 😂 😂 😂
Illetve a havernak volt náluk homokos volt az udvar ott játszottunk ilyenekkel aztán mindig kerestük azt a rohadt géppuskást a homokban mert állandóan eltűnt 😅