Az jó hogy te ennyire szűk agyi kapacitással rendelkezel.Nem szokásom személyeskedni,meg merem kockáztatni hogy ez a rekord amiket most neked írok.Talán ezért is lehet az hogy nem tudom kiművelt módon végigvinni,ahogy azt írtad.
Az jó, hogy amikor - bármiben - van vita, te tök hamar eljutsz a személyeskedésig, de még azt sem tudod kiművelt módon végigvinni, megmaradsz a kefíremnél.
Az én világom nem áll meg egy íróasztalnál.Hát....akinek saját elmondása szerint elég annyi kalória amennyi a lucernába meg a kefirbe van"férfi"létére az elég hitvány .Elképzelem?Ezen sokat nem kell.De azért furcsa hogy irodista emleget psziho alkalmasságit.
Baszki én is pont nyolc voltam nyolcvanegybe 😁
Amit én kaptam karácsonyra az csak egy marék volt szerintem nem volt 20 elem
De variáltam rakosgattam szorgalmasan 😂 😂
Ja nem,jókat trécselhetsz az irodista picsákkal,lehet cserélgetni a legújabb lenmagos recepteket kitárgyalni melyik kefírnek van jobb íze meg hasonló női dolgok.lefogadom zumbázni is jársz
Úgy látom, te sem tudod értelmezni amit írok. Mit is írtam? Én nem hiszem, nekem hihetetlen ez.
(Amúgy megjegyzem neked négyszemközt, nem is tudnád, mert a mobiltöltést szerintem biztosan nem tiltják...)
Milyen tényszerűt? Most mondtam, b+ 😅 első kézből infó, de ha nem hiszed, te dolgod, én ezen nem fogok megkattanni 😂 és nem is fogom az írásbeli utasítást lefotóztatni a haverral, és bekopizni ide...
Megint le kell írnom, hogy mindent IS elhiszek, csak lássak valami tényszerűt. A hőfejlesztő készülékek tiltásáról írtam, logikus is, és hát tulajdonosi belegyezés is kell a használatához még akkor is, ha történetesen a töredékét fogyasztaná.
A rendőrséggel kapcsolatban valami neked "hihetetlen"? Nekem semmi nem az... 😅 Sztem külön emberfajta. Egy idő után átformálódik a gondolkodásuk, a szóhasználatuk, sőt még a járásuk is ☹️
... és még ők is ki tudnak akadni az ilyen idióta "fentről jött" utasításokon.
Neked furcsa - mint már írtam - hogy a szabályzást nem a teféléd írja. Ezért is jegyzed meg folyamatosan, amúgy irigyled is egyúttal, ezért a rosszindulatú megjegyzésed, hogy akik milliókat keresnek ezen.
Dolgozz többet, kereshetsz te is milliókat, nem kell akkor a másét irigyelned.
meg ezek is
Amit én kaptam karácsonyra az csak egy marék volt szerintem nem volt 20 elem
De variáltam rakosgattam szorgalmasan 😂 😂
(Amúgy megjegyzem neked négyszemközt, nem is tudnád, mert a mobiltöltést szerintem biztosan nem tiltják...)
... és még ők is ki tudnak akadni az ilyen idióta "fentről jött" utasításokon.
Dolgozz többet, kereshetsz te is milliókat, nem kell akkor a másét irigyelned.
Szedsz valamit? Jó cucc 😂
Irodában üldögélek. Az kizáró ok lenne bárhonnét?