Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked mi nem hihetetlen? És egyébként a tényeken nem változtat, hogy te mit hiszel, mit nem hiszel. Ugye már rájöttél?
A szabályozás általában MINDIG felülről jön. majd írj egyet, ahol nem, hanem mondjuk "alulról".
De az, hogy te valami biciklibelsőben élsz, az egy dolog. Az viszont, hogy ez egy olyan biciklibelső, ahol szerinted az ilyen ötletekért milliókat keresnek az ilyent kiagyalók, az azért már fura.
Értem, olvastam.
De neked is azt írtam volna, hogy nekem ez hihetetlen, a János olvtársnak a rosszindulatú véleményére is azt amit, hogy nekem ez hihetetlen.
Él? Viccelsz? 😆
Mondja ezt egy kretén aki egy irodába üldögel mint egy titkárnő és kefíren meg lucernán él.
Unatkozik. 😂
Nem érted ember.
Én azt próbáltam érzékeltetni, hogy fentről jön a szabályozás a rendvédelem be....
Ennyire nem lehetsz ostoba.
Én is csak halkan írom, hogy ezt a "saját mobil töltését" én írtam, nem Jani 😁
Kurvára hiteles, mert most mondta a napokban egy rendőr őrnagy haver, hangos orbánozás közepette 😅 és ezzel egyidőben megkért, vegyek neki egy Powerbankot Kínából, mert ő nem tud... (azt említettem, ugye, hogy rendőr? 😅)
Milyen hazugság?
Neked is leírom, mert jól láthatóan nem erősséged az értő olvasás. Az, hogy az állítás nem valós, az a történet egyik része. Az, hogy te, teljesen inkompetens módon egy aljas rágalommal ezt még fokoztad is, az már azért nem szép. De az, hogy én szépen jeleztem, hogy számomra ez hihetetlen, te mentél le debilbe és a kat. véd-es leveleddel példálóztál!
Érted? Rendőr telefonja vs. tűzoltó olajradiátora.
Zongorázzam az eltérést?
Ebbe mi a hazugság?
Igen, az üszkös gerendákkal nem kell beszélgetni, ez kétségtelenül nagy előny a retardáltaknak.
Leírom mégegyszer te ostoba. Volt egy hozzászólás amivel a beosztottakat degradálták. Erre válaszoltam, hogy ezt, nem helyi szinten hozzák. A megszorításokkal kapcsolatban nem méltatlankodtam. Mit nem értesz ezen????
Annak sem hiszem el amúgy.

János barátunk a nem kellően alátámasztott állítást megfejelte egy rendkívül rosszindulatú minősítéssel, én - úgy gondolom - egy tök normális megjegyzéssel fejeztem ki a kételkedésemet.
___________________________________________________________________________________________________________

freelac
Bevallom, én ezt kétkedve fogadom.
válasz | előzmény
#5795412 | 2022. október 13. 19:57
F.Jani
Az nem a kapitány határozta meg sajnos.
Ez egy sokkal rátermettebb , hozzáértőbb, felsőbb "vezető" fejéből pattant ki.
És ezért az ötletekért lehet, hogy milliókat markol fel havonta. 👏
Hagyjad, a körmét aggatja a tudatlan!
Segítsek?
Mert gyanítom, egyedül nem megy.
Nem érdekel neked mi a hiteles,nem is kérdeztem.Nem lennék alkalmas rendőrnek?Nincs is ilyen tervem.De nyugi,aki vonulós tűzoltóknak szánt pszihót teljesíti annak nem okoz problémát az sem.
Ez valo igaz, Mlas hozta szoba es az idezett 3 mondat tole szarmazik.
Az állományt védted? Mivel? Hogy meggyanúsítottad az elöljárókat, pontosabban minősítetted őket? Hogy tény nélkül állítottad, hogy tilos a mobil töltése és ezt egy kat. véd.-es levéllel akartad alátámasztani, amiben a saját elektromos hőtermelők használatát tiltják?

Amúgy meg... Neked fura, hogy a szabályokat nem a te szinteden hozzák?
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Egyébként csak halkan megjegyzem, a 2ft-os spórolást nem én írtam te tudós!
Ezért kellene visszaolvasni és akkor tudnád, hogy mibe szólsz bele!
Beteg vagy ember. Az állományt védtem, hogy nem mi szintünkön hozták a szabályokat, mint ahogy pár hozzászolással előtte írták. Mi ebben a rosszindulat te tudor????????? Fárasztó egy figura vagy te. És abszolút nem érdekel a telefon töltés sem és a fűtés sem. Ne igyál több kefirt, mert gyanítom, ettől lettél paranoiás!
Nekem mi a hiteles? A szöveged semmi esetre sem.
(Te nem is lennél alkalmas rendőrnek, a pszichológián elbuknál.)
Te ostoba,mivel én nem vagyok rendőr ,sőt így a kollégám sem lehet az,így sajátmagamra vonatkozóan ezt nem mondhatom.De én úgy gondolom hogy a kollégám testvére mint rendőr azt mondja hogy ez van akkor az számomra hiteles infó.Mondjuk pont leszarom te mit gondolsz mi hiteles neked és mi nem,már többször bizonyítottad hogy gond van nálad a gépházba.
volt még egy ahol látszódott a fekete full szőrös muff de azt nem találom pedig egész jól bennem van még
Ha-ha-ha-ha-ha-ha...
"A kollégám testvérének szomszédja egy utcában lakik a monoki r. őrssel..."
Tuti az információ.