Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A telefont? Ugye te sem akarod ezt elhitetni velem...
Micsoda randa öregasszony lehet ez már azóta... 😁 a férfiak szerencsésebbek, azok nem változnak 😂
Mert egy hülye.
Olvasd végig te szerencsétlen!ebben is benne van ugyanaz a levél,továbbá írja hogy a zsaruellátó oldalán több rendőr is jelezte hogy ez a helyzet.Csak kicsit utána kéne nézni.Kollégám testvére rendőr,ő is megerősítette hogy ez van.
Engedélyeztetni kell, hivatalosan mindent is..,de miért kattantál erre annyira rá? 🙃
A Hofi mondta valamikor : Babra munka , de megéri ! 🙄
hatodikos voltam amikor először ébredtem ragacsos pizsamára
utána kb napi rendszerességgel ki kellett csapni hogy ne legyen ilyen többet
már akkor nagyon untam a dolgot
akkoriban kb ilyen stílusú képekre lehetett rárántani
Ez lenne a hiteles? A komád a rendőrök telefonjára hivatkozva legalább berakott egy kat. véd. belső levelet a hőtermelő készülékekkel kapcsolatosan, de a telex...
Szerintem tűzoltót is nemsokára lámpással kell keresni ,ha ég a ház !
8 évesen 81-ben kaptam egy nagy doboz legót
volt benne villanymotor is amiből kocsit meg daru emelőt is lehetett csinálni, plusz házakat meg mindent is
nagybátyámtól kaptam, akkoriban nem volt annyi a havi fizetése mint az a lego
Mikor 10 voltam a legóról még csak nem is hallottunk, volt valami hasonló műanyagépítő, de legfeljebb a gazdagoknak na meg az iskolában volt pár darab belőle technika órára, már nem is tudom, hogy egyáltalán kaptam-e valamit vagy nem.
Nem hívtak meg a buliba 😂
Amúgy csak irigykedek hogy nekem csak LEGÓ jutott 😋
Pereld be hogy mekkora törés okozott a mi kihatással volt a félnőt életedre 😂 😂 😂
A muttert majd számonkérem.

:-)
Ez már régi dolog van vagy 2 hetes, amúgy itt volt a szomszéd utcákban. 😄
Ti mit kaptatok 10 éves szülinapra ??? 😃 😂 😂
https://www.elemi.hu/egy-anyuk...
Akkor összefoglalnám, hogy:

"A rendőröknél a kapitányságokon megtiltották a saját mobil töltését... spórolni kell, na... 😂 Ezzel akár emberenként napi 2 Ft-ot is... 😂 ""
Ezt írtad. Én rákérdeztem, hogy erre tudsz-e valami hitelest, erre te bekopiztál valamit, hogy saját fűtőeszközt nem lehet bevinni és használni.
Ere kérdeztem, hogy ebből hogyan jött le a mobiltelefon töltése, erre te írod, hogy nem látom a lényeget.
Nyilván az eredendő rosszindulatod mellett odaszúrtad, hogy ezt egy milliókat kereső felsőbb vezető agyalta ki.

Jól foglaltam össze?

Ha igent írnál (de nem fogod úgy sem), akkor megkérdezném MEGINT, hogyan jön a telefon a fűtőkészülékekhez?

Amúgy a fűtőkészülékek tiltása logikus, egyrészt a tulajdonosnak van joga meghatározni, hogy az ingatlanjában ki-mit használ, másrészt pedig, nem fogja azért a csökkentett hőfokra lecsavart fűtésmegtakarítást a megnövekedett villanyszámlára elszórni.

De ezt te is jól tudod, csak jól esik baszakodni a milliókat kereső felsőbb vezetőkkel.
fűzfavessző+ szigetelőszalag a befutó
a halat sajnálom csak
a bot le van szarva, százszám árulnak a boltokban
nagyon ment a bitang és nem jött ki törött bottal
ami meglett nem húzott úgy, pedig 80 centi és 10,5 kiló
Nyomj bele iszapot 😀
Ne keseredj el. Ebben az életkorban ez már elő szokott fordulni. 😁
peca van de nem vagyok boldog
ilyenben még sosem volt részem
25 ezres bot eltört a gecibe és tuti 10+ volt a ponty
És a dísz pálesz hol van?
Ebéd-ke lazac édes pityókával. Nemsoká megyünk hétvégi pihire nem kell bezabálni, drága a motoros gúnya. 😆