Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg tanár is, és orvos is. 👌
Büszkék lehetnek rá!!! 👍️
Ez kései tízórai, vagy előétel az ebédhez? 😀
Végülis aki kitalálta, az is rendőr, csak nagyobb székben ül...
Ismét nem vetted a lényeget.
Nem az eszközökre irányult a hozzászólás, hanem, hogy nem a buta, "eszetlen" rendőr, tűzoltó...... fejéből ugrik elő az effajta spórolás.
Stimm?
Vodával nálam is van ilyen az utóbbi időben. Igen lassú tud lenni olyan helyen is, ahol egyébként elég jó a WCDMA/LTE jelszint de tök tetszőleges időpontokban.
Ja, ilyet nem hallottam.
Kollégák panaszkodnak, hogy sok helyen nincs netük míg nekem t-commal van.
Nekem 2-3 éve volt hasonló,igaz nem voda,akkor én kártyát cseréltem és megoldódott.De kétlem hogy nálatok ez a gond,furcsa lenne így egyszerre mindenkinek.Mondjuk akkor nekem azt mondták hogy, nem emlékszem mennyi de néhány évente kártyát kéne cserélni.
Két napja nem nagyon mennek a családban a hivások itthon. Ma a gyerekkel ccsak messengeren tudtunk.beszélni mert este itthon senkit nem tudott felhivni. Aztán csak a hivásértesitő sms-ek jöttek a nem fogadott hivásokról
Azt nem tudom,lehet nincs hozzá köze de hallottam egy olyat hogy ugye az állam megvette a vodát de abban nincs benne az antenna,mondták hogy ebből biztos hogy lesz gubanc.
Telefon
Telefonra gondolsz vagy a tv-re?
Más. Kurva vodafonnal mostanság nincs baja senkinek? Nem a telefonszámla befizetésre gondolok........
Ezt jol látod, mondom én hogy nem vagy butagyerek 🙂
Hol itt a telcsi? A futoeszkozrol tudok, de ennyi.
amúgy a dupla relés kapcsolás jobb ettől
egyiket bontja majd x idő után a másikat kapcsolja
és ha nem bont az egyik relé mert pl összeégett az időzítő el sem indul és nem kapcsol a másik relé
elméletileg beéghet gyakorlatilag váltásoor semki sem működik mert kevés villamos eszköz szereti a ki-be kapcsolgatást
Részben miattuk cserélik az utcai hálózatot szigeteltre. Azt nehezebb meghekkelni, mert előtte még ki se ért az utcából a szolgáltató embere aki levágta, már vissza is akasztották. Többnyire csak trolizással.
én simán meg merem fogni a bejövő vezetéketvha előtte lekötöd, aztán akár meddig tekergetheted a kapcsolót ide-oda bátran fogva tartom mert biztos vagyok benne hogy nem fog soha sem megrázni
mit mérjen? főleg a cigóknál? mindent is.... ravasz egy népség, ha ingyen cuccról van szó a leleményességük határtalan
Ez talán segít.
Nem a buta rendőr, tűzoltó és a közvetlen főnöke fejéből pattan ez ki, mint ahogy sokan állítják és degradálják őket.
Lassan éteri magassagokba leptek a mindenhez IS kategoriaban.
Mondjuk nekem beert az elso adag alkatresz a projekthez. 😆
Meg kell a Timartol 4x20 as zartszelveny.
Ja,es a csorlot at kell mokolni.
Is-is.
Vagyis mindegyiket kétkedve. Hogy egy rendőr haverod ezt mondta neked, azt elhiszem.
Nem-nem......láttam.már összeragadt érintkezőt, akár terhelés akár zárlat okzta, értem hogy a mechanikai reteszre gondolsz de visszafelé nem huzza az érintkezőt semmi, csak a rugónak kéne de az is kilágyul ha.melegedés van.
Inkább mondjuk azt hogy kicsi a valószinűsége, és fejsze se kell hozzá.
Erre mindre gondosan figyelt