Itt voltak felháborodva a "tagok", hogy mennyibe kerül a villanyszerelés, burkolás négyzetméterenként,.......
Akkor aki dolgoztat, az miért háborog, hogy mennyit kér a szolga?
Ezek után csak neked szeretnék dolgozni,neked lényegtelen, hogy mennyit kérek a szolgálatokért.
De ki emlékszik már arra??? 😂
Mindannyian szolgák vagyunk, és azok is maradunk. Erről nem is tehetünk, ez születési előjogunk 😁
Ha pl. egy másik kontinensen születsz, és pl. Rothschild a családneved, akkor van esélyed ezt elkerülni 😅
Azért ennek is van lehetősége lásd arab tavasz, ott azért pár rohadék feje leesett vagy át volt lőve esetleg börtönben végezte, felénk ugyan erre kevés az esély, de mindig van első alkalom. 😀
Pontosan, jelenleg még van hova bár ezt legfeljebb még idérne igérik jövőre már elég nagy munkanélküliséget mondanak mindenhol (nem cikkek hanem cégek ahova járunk és a környéken, sokan bezárnak főleg a kisebbek) így nyilván kevesebb lesz a lehetőség, de mindig van választás, majd megint elhúz 500000-1000000 ember külföldre mint 2009-20013 között oszt jónapot, persze az agilisek mennek el éppen így az öregek és a munkakerülők meg a kevés reménykedő maradnak megint.
A főni a népének szolgája....legalábbis annak kéne lennie az eredeti meghatározás szerint, mondjuk a latinban, de a latin időkben ha a főni rosszul teljesített akkor megnyúzták így tényleg szolga volt, ma ugye csak egy kiüresedett szóhasználat értelmetlenül mert az erdeti jelentését sehol senki nem tartja, tartatja be.
A jobbágy is kapott jussot a szolgálatért... máshogy éhen halt volna, és akkor nem lenne aki szolgál 😁 azért az URAK ennyire nem hülyék
Tulajdonképp a főni is csicska - ő sem dönthet semmiben befolyásolás nélkül.
Igazi főnök talán csak Kim Dzsong 😁
Mindenkinek van főnije, a legszarabb ha a magadé vagy.
Akkor kulizhatsz 7+0-ban akár, akkor sem leszel elégedett.
Szerintem attól függ milyen magasra tesszük az elégedettségi lécet...
Én nem gondolom túl.
Megkérnek valamire, kifizetik becsülettel, utána hívja aminek akarja! Én meg megmosolygom magamba, hogy pl egy fát nem tud kidönteni, kivenni magának a csicska. 😂
Ilyen egyszerű.
Parancs-uralmi rendszer,valóban.viszont sehol nem szerepel olyan jelző hogy szolga.ha azért szolga az ember mert azt csinálja amit mások mondanak neki akkor kivétel nélkül mindenki szolga.Szóval nem,nem ettől szolga a szolga.
Ezek szerint a főnin kívül mindenki csicska.
Amíg fizetnek érte, engem nem igazán érdekel milyen szinonimát használnak a szolgáltatásokért. Remélem mást se. 😂
Főleg ha a dolgoztatónak lényegtelen.
Most cseréltettem a nyílászárókat, engem se kíméltek. 🤔 😂
Ilyen ez.