én nagyon utálom a digitálist
hol lemerül az elem hol fázik
sokkal jobb a hagyományos
volt annó olyan is amin óra az sem volt rossz csak fura....
amit kell mérni egy tolómérővel arra pont elég , nem kell századokat mérni vele
3-4 századot már akkor elmegy ha nagyobb erővel van nyomva....
Jó hát azt sejtettük hogy a digitális tolómérő neked már túl bonyolult 😂
Először is úgy kezdem, hogy nekem a gyári dobozában van tárolva, és nem baszom be az ömlesztett szerszámok közé.
Meg amikor használom akkor is vigyázok rá, mert ez műszer.
Így pedig nekem soha nem volt ilyen gondom.
A bekapcsolás/kikapcsolás meg automata. Legfeljebb a nullázást szoktam használni.
vettem én is digitális tolómérőt. De nyomógombos a kapcsolója. Azt kell kitalálnom, hogy tároljam, hogy ne érjen hozzá valami ami bekapcsolja. (kezeit széttáró) meg figyelni, hogy nehogy véletlenül átváltsam incsre mert a múltkor is nézegettem nagyokat nem értettem hirtelen mit akar ez mutatni valószínűtlen volt a szám 😂
No igen. A víz mindig tudja a vízszintest 😁
Analóg tolómérővel az a bajom, hogy romlik a szemem és macerás így leolvasni a nóniuszt.
Ezért vettem digitálist és nagyon kellemesen csalódtam benne.
Abszolút mérőléces, így nem nagyon tud hibázni. Volt hogy elkoszolódott és egy ponton elkezdtek ugrálni a számok, de többi helyen pontos volt, és miután kipucoltam hibátlanul lett újra.
Ezek a lézeres szintezők is jók, mert baromira felgyorsítják a munkát, de tényleg tisztában kell lenni a korlátaival és a hibalehetőségekkel.
28-30 mbaros reduktorról volt szó, erre - ahelyett hogy "döntést" hoztál volna, jó "középutas" politikusként vettél egy 29-est?! 😍
zavaró a sok beleégett kis pötty
(Na jó, van egy ötezer forintos Lidl-es digitális is, de abban már megint elemet kellene cserélnem).
https://perfektszerszam.hu/MIT...
bármitől jobb 😄
vagy a falon 2 szögre akasztva
hol lemerül az elem hol fázik
sokkal jobb a hagyományos
volt annó olyan is amin óra az sem volt rossz csak fura....
amit kell mérni egy tolómérővel arra pont elég , nem kell századokat mérni vele
3-4 századot már akkor elmegy ha nagyobb erővel van nyomva....
Először is úgy kezdem, hogy nekem a gyári dobozában van tárolva, és nem baszom be az ömlesztett szerszámok közé.
Meg amikor használom akkor is vigyázok rá, mert ez műszer.
Így pedig nekem soha nem volt ilyen gondom.
A bekapcsolás/kikapcsolás meg automata. Legfeljebb a nullázást szoktam használni.
Analóg tolómérővel az a bajom, hogy romlik a szemem és macerás így leolvasni a nóniuszt.
Ezért vettem digitálist és nagyon kellemesen csalódtam benne.
Abszolút mérőléces, így nem nagyon tud hibázni. Volt hogy elkoszolódott és egy ponton elkezdtek ugrálni a számok, de többi helyen pontos volt, és miután kipucoltam hibátlanul lett újra.
Ezek a lézeres szintezők is jók, mert baromira felgyorsítják a munkát, de tényleg tisztában kell lenni a korlátaival és a hibalehetőségekkel.