egy ideje ilyen szopó feladataim vannak, minden megvan bennem ami ehhez kell: maximális elszántság, és földöntúli nyugalom
gépkben olyan 99,999% hogy kiszedek egy beletört csavart, kivételt képez amikor bele van rohadva, pl aluba vas csavar, itt azért szoktott tévedni a mutatvány, itt már a 30% hogy nem lehet használni az eredeti menetet, a de erre van a menetjavító
direkt elhoztam, de nem találom sehol sem egy m3 csavart olyan szépen megfúrtam 1,5mm fúróval hogy tanítani lehetne a lakatos suliban
egy olyan embert ismertem aki 90+ évesen halt meg és tizenéves korától dohányzott
ikyen 75+ dohányosokat többet is ismerek
de ennek semmi köze ahhoz amit írtam
40 év felett egy ember nincs aki teljesen egészséges
Nekem az egyik kollégámat vitte el az első hullám alig két hét alatt, influenza szerű tüntetek, tüdő gyulladás, bevitték, 2 napra rá lélegeztető, aztán már temették is. Előtte egy héttel volt a céges orvosi vizsgálat, terheléses EKG, meg mindent IS vizsgáltak. Makk egészséges volt. Elsőként jelentkezett az oltásra, mindig óvatos volt de 2 héttel lekéste 🙁
Valószínűleg a gyerekeitől kapta el, mert miért ne ölelgessék a szülőket, hisz csak egy kis nátha....
Nem. Rólad ezt senki nem mondaná 😂. Igazából a kóros túlsúly, és a diabéteszed épp elég és ismert alapbetegség ahhoz hogy ne sok esélyed legyen ha rendesen elkap a COVID. A kövér embereknek eleve csökkent a légzési kapacitása, és egy eleve szar paramétert ront tovább a tüdőgyulladás. Pont az ilyeneknek kell oltatniuk magukat, mert úgy még van esély hogy megússzák hogy a lélegeztető gépre rászáradjanak.
...még annyi, hogy ha maga csinálja az ember, lehet, elbaxxa, és azért nem mutat + akkor se, ha tényleg +. Ez orvos által csináltnál nagyon ritkán fordul elő. Amikor megjelenik a 2 csík, az viszont tuti +.
Ez nem antitest hanem antigém teszt orrnyálkahártyából vett mintából, ez elvileg kimutatja a fenálló betegséget is csak nem annyira biztosan mint a pcr és ez lett volna a kérdésem hozzáértő párjához, hogy érdemes-e a pcr vagy bízhatunk ebben is?
Az orvos, az sztk... Csak azt az antigént vizsgálja vérből, ami akkor termelődött, ha átestél.
Az oltóanyag által termelődött antitestet nem fogja kimutatni, csak egy speciális teszt.
A párom laborban dolgozik, nap mint nap ezt csinálják, csak sokan nem tudják, azért csodálkoznak, hogy oltások után nincs antitest.
asszony unokatesója mentős volt
fél évente orvosi vizsgálat van nekik
a legutolsó vizsgálatkor tüdőszűrőn volt egy nagy folt a tüdőn
sosem cigizett sosem ivott nem volt dagadt mindig sportolt és negyven pár éves volt, hiába tettek bárnit is hónapoknakatt elvitte a tüdőrák
ha egy átlag ember aki csak akkor megy orvoshoz amikor már alig tud menni kb ki sem derül mi a baj, egy influenza is elvitte volna hát még a covid már akkor amikor érzi hogy gyengébb mint régebben mert fél tüdő már odaveszett
szóval ritkán van olyan hogy full egészséges, aki ilyen az az esetek többségében túléli
pl én nem voltam tüdőszűrőn vagy 20 éve, orvoshoz is évek óta nem járok
ilyen elhanyagolt szervezetet kb minden elvisz, aztán mindenki azt mondja hogy bár dagadt volt semmi baja sem volt hiszen az elmúlt 10 évben orvosnál sem volt
gépkben olyan 99,999% hogy kiszedek egy beletört csavart, kivételt képez amikor bele van rohadva, pl aluba vas csavar, itt azért szoktott tévedni a mutatvány, itt már a 30% hogy nem lehet használni az eredeti menetet, a de erre van a menetjavító
direkt elhoztam, de nem találom sehol sem egy m3 csavart olyan szépen megfúrtam 1,5mm fúróval hogy tanítani lehetne a lakatos suliban
ikyen 75+ dohányosokat többet is ismerek
de ennek semmi köze ahhoz amit írtam
40 év felett egy ember nincs aki teljesen egészséges
Valószínűleg a gyerekeitől kapta el, mert miért ne ölelgessék a szülőket, hisz csak egy kis nátha....
Az oltóanyag által termelődött antitestet nem fogja kimutatni, csak egy speciális teszt.
A párom laborban dolgozik, nap mint nap ezt csinálják, csak sokan nem tudják, azért csodálkoznak, hogy oltások után nincs antitest.
asszony unokatesója mentős volt
fél évente orvosi vizsgálat van nekik
a legutolsó vizsgálatkor tüdőszűrőn volt egy nagy folt a tüdőn
sosem cigizett sosem ivott nem volt dagadt mindig sportolt és negyven pár éves volt, hiába tettek bárnit is hónapoknakatt elvitte a tüdőrák
ha egy átlag ember aki csak akkor megy orvoshoz amikor már alig tud menni kb ki sem derül mi a baj, egy influenza is elvitte volna hát még a covid már akkor amikor érzi hogy gyengébb mint régebben mert fél tüdő már odaveszett
szóval ritkán van olyan hogy full egészséges, aki ilyen az az esetek többségében túléli
pl én nem voltam tüdőszűrőn vagy 20 éve, orvoshoz is évek óta nem járok
ilyen elhanyagolt szervezetet kb minden elvisz, aztán mindenki azt mondja hogy bár dagadt volt semmi baja sem volt hiszen az elmúlt 10 évben orvosnál sem volt