En Gasgas-al megszivtam, 3 (!) evig allt...aztan vettem egy SX-et, azt 6 honapig raktam ossze, sosem mentem vele...a TM-el jartam a legjobban: az 3 honap alatt megvolt, na de mondjuk tobb penzem is volt ra...
Lehet hogy meg tudjak csinalni a hengeredet, akkor mar par het mulva motorozol..ha nem, akkor jovore, leghamarabb...
130at biztos,ha a karbit is elhozzátok...
kerekekért lehet a "legtöbbet" kérni,szerencsére nagykerekes,de a blokkfelek,váltófogaskerekek is pénzt érnek,csak meg kell várni rá az embert! türelem a kulcs
én a 2006os sx 125-öt kb 2,5-3 hónap alatt pászítottam el darabokban,de sokkal jobban jöttem ki,mintha eladtam volna...500ért nem akarták elvinni...
nem arról volt szó,hogy majd hoztok helyette valami mást? jobban járnál,vagy inkább áruld szét a francba...látod,h te se találsz hozzá semmit...de te el tudnál adni...más is biztos keres tm 80hoz minden lószart...
én megvárnám míg lesz vmi jobbacska 125 Attilánál,addig még lesz több pénzed is és csak viszed a lét,és hozol valami normálisabb motort!
biztos nem kínlódnék ennek az életre keltésével...akkor már inkább bontanám...
szerintem irreálisan drága, írj neki hogy a felébe elviszed...várd meg,amíg majdnem lejár é akkor tegyél ajánlatot.
Vagy...várj, amíg lesz olcsóbb, európában.
Lehet hogy meg tudjak csinalni a hengeredet, akkor mar par het mulva motorozol..ha nem, akkor jovore, leghamarabb...