Ooooooh, erasdrága, mi van veled turbót kapott a bélád szivem, itt most nem 160 180 ról szolt a dal, mi már a 3 as számrendszer határait feszegettük. Ha érted mire gondolok, na jó nem fikázom béládat, tudom hogy képes a közel 300as tempóra Huppssz miket is beszélek , csak sejtem
Nos, ha valaki kedvet érez indulás holnap reggel 8 Környe benzinkút. A terv az időjárás miatt annyiban változott, hogy Szlovénia az úticél, ott jobb idő ígérkezik, aztán útközben alakul. Ázni nem akarunk, ha esik megállunk és keresünk szállást. Konkrét terv semmire sincs, spontán buli lesz.
Hmm, ez fincsi volt, kár hogy nedves volt az ut 200 nál eltette a seggét, nem baj azért tényleg faszát mentünk, jól megy az a kis haccázas gratula neki.
Halkan jegyezném meg tegnap itt a városba mociztam, és a nyugatinál dekkolt pár gép, egy 996os csörgökigyó odaporoszkált mellém a lámpánál, huzgáta is azt az irdatlanul zajos masinán, ugy tudom az egy DUCATI, nagyon kikapott
Így is mi? Hát az autópályán is én vertelek el, meg Győrből hazafelé is...
Mondtam, fel lehet pakolni, aztán gyere jelentkezni. Megint lenyomlak párszor, aztán majd tudod a helyed.
Ha ez szted szép, akkor izlés ficamod van haver...
Meg lehetett volna ezt igényesre is csinálni, csak az nem ennyibe fájt volna... Megégett hasidom, ami szarul áll rajta, mert nem odavaló, karcos dekni, gyári kipu, undormány fejidomszerű tákolmány...
Miért kellett egy olyan szép motort így szétbaszni...
Még az Ati is megenné...
1098R-el már nem tudnál így szopózni.
De már valamikor mehetnénk 1 jót!
Mondtam, fel lehet pakolni, aztán gyere jelentkezni. Megint lenyomlak párszor, aztán majd tudod a helyed.
Meg lehetett volna ezt igényesre is csinálni, csak az nem ennyibe fájt volna... Megégett hasidom, ami szarul áll rajta, mert nem odavaló, karcos dekni, gyári kipu, undormány fejidomszerű tákolmány...
Miért kellett egy olyan szép motort így szétbaszni...
Vétel!
Vettem!
Vége!
krzs
17-én,ha jó idő lesz akkor a Pannoniaringre szeretnék menni nyílt napra.16-án dolgozom.27-én szlovákiába megyek,ha jó idő lesz.
H-SZ-P