És igen jó rég voltam pályázni, ezzel a géppel komolyabban még sosem legutobb "bélával" nyomtam, éshát akkor is megállta a helyét a vas az ujjak között. remélhetőleg egy jóidőt fogunk ki és slickel is nyomhatom, te is tudod mennyit számit az utcai gumma, és a slic a pályán. na majd meglátjuk, egyenlöre legyenek meg az uj csapágyak aztán felhangoljuk a gépsast a ringre.
És igen jó rég voltam pályázni, ezzel a géppel komolyabban még sosem legutobb "bélával" nyomtam, éshát akkor is megállta a helyét a vas az ujjak között. remélhetőleg egy jóidőt fogunk ki és slickel is nyomhatom, te is tudod mennyit számit az utcai gumma, és a slic a pályán. na majd meglátjuk, egyenlöre legyenek meg az uj csapágyak aztán felhangoljuk a gépsast a ringre.
Látom a versenyszellem megmaradt, gyurjál csak, azóta nagyon sok viz lefolyt a dunán, és ne feledd eltömödött szar légszürőim voltak, amik azóta már K&N re cserélödtek a Böszmében,
egyébként a közeljövöben összehozhatnánk majd egy menetet ugy mint a multkor, tök jó volt (lassan menni) bár igy halkan, azzal a 10 r el nyomtam volna egy racingot
Nekem is cserés az eslő, de ujjat veszek rá, mert kicsit szétvan már, viszont ezen a gépen fosok a használt gumitól, tudod én azért veretem neki rendesen, és az első gumi látfontosságu, de körbekérdezek, lehet a krisznek jó lessz hátra
Lesz Hring,15 rudi 3x 25 perc.A Hring lapján már kivannak írva az időpontok,bár nemtudom mennyire hivatalos de gondolom ha kirakták akkor az : O))
Én csak akokr csapok ott ha megeggyeznek a kawa estikről mert 15 rudiból mer elmegyek jerikóig meg vissza
Igaz az élvezeti faktor nem akkora utcán de....
De, szólok amikor menni fogok, aztán jöhetsz.
Akkor kivegyem majd a tiltást? Bár a múltkor se volt kivéve...
bridgestone bt015f
Nézzetek rá a www.motorhang.hu-ra!
Amúgy most nekem is pihenni fog. Üt az első felnim...
Azért utcán is lehet élvezni. Pl Környe-Csákvár között 200+ ba...
Én csak akokr csapok ott ha megeggyeznek a kawa estikről mert 15 rudiból mer elmegyek jerikóig meg vissza
Igaz az élvezeti faktor nem akkora utcán de....
Ha nem lesz Hring, én is oda akarok majd menni kanyarogni...