vigyázok megígérem
tegnap voltam bicajozni,majdnem elütöttek na az még kellett volna..most hogy megint edzek,kettétörte volna a "karrieremet" mégegy bukfenc
Hát előre fizetve volt 90 euro egész nap ami 6*20 perc+verseny+a végén volt egy óra szabad motorozás,és a transzponder is benne volt az árban.Biztos van pár órás jegy is motoros nyíltnapokon,de arról nincs infóm,hogy mennyibe kerül,de a honlapjukon bizos fennt van.
Persze, az mindig megvan. Persze, csak mértékkel közúton...
Teve, ezelött is elmondtam. Súly/lóerő arány van. Az enyém 195kiló és 163 ló. Én beöltözve vagyok 70 kiló. Te?
Ha a fejed tetején ugrálsz akkor sem lesz gyorsabb motorod...
Nagyon jó pálya,jó tapadás,eléggé gyors,a regisztrációnál tudnak magyarul,van gumis a pályán ,árulnak fékbetétet,meg karokat stb..
Tiszta,rendbentartott vizesblokkok,zuhanyzási lehetőséggel.Könnyű odatalálni is.
Mer 3-án osztálytalálkozóra megyek 17-én Pannoniaringre,27 slovakiaring.
Akkor 1et nekem is tekerhetnél bááááá
tegnap sumákolás volt mert gyerekkel voltam,csak a derékszög kanyar utáni dombtetőig mentünk
tegnap voltam bicajozni,majdnem elütöttek na az még kellett volna..most hogy megint edzek,kettétörte volna a "karrieremet" mégegy bukfenc
Vigyázz magadra
Vifil koszt? Napra van jegy? Vagy van ilyen pár órás időtartalomra is?
Teve, ezelött is elmondtam. Súly/lóerő arány van. Az enyém 195kiló és 163 ló. Én beöltözve vagyok 70 kiló. Te?
Ha a fejed tetején ugrálsz akkor sem lesz gyorsabb motorod...
jó reggelt
jó időt annak aki ma motorozni készül,bár lehet nem kell ma kocsit mosnom
http://www.kekvonal.hu/oldal/s...
Tiszta,rendbentartott vizesblokkok,zuhanyzási lehetőséggel.Könnyű odatalálni is.