Rookie versenyen 5. helyről indultam ,7. lettem.Megvan az egész verseny töltöm fölfelé.
Nagyon jól éreztem magam,egész nap szánsájn,nap végén egy óra szabad motorozás
Jövő hét pénteken,azaz 13-án elméletileg kakucsra böllenünk...Még képlékeny az ügy,időjárás és egyéb változó tényezők függvénye,csak szólok hogy aki átérzi számolhat akár egy ilyen pénteki programmal.....
Köszi szépen. tegnap jól sikerült az este ma reggel kicsit ködös a látkép :) Én csak akkor megyek ha jó idő lesz. Jó a bicskei Lidli parkoló. szép napot mindenkinek.
Szerintem a Bicske körforgónál lévő lidl pl ideális találkozó hely mer t onnan nincs messze a melóhelyem,és a 2 óra is kb úgy lesz.. de inkább picit utánna mer mire beöltözök motor melegít stb....Célozzuk meg ezt a tervet,akinek van kedve az odacsapódhat BÁ!én első körös utassal leszek tehát a sebesség nem lesz észvesztő.....
Nagyon jól éreztem magam,egész nap szánsájn,nap végén egy óra szabad motorozás
Ügyesen!
Üdv!
Igen reggel jön haza
weblap
jegyelővétel
Jaja enyém a paripa a mester ajánlásával.:)
Zsíros : O)))
Mi az előzőekben leírt menetrend szerint fogunk menni..Ha átérzed....
Hétvégén hány órakor van a találkozó a Citadellán?Végre szertnék(nénk) ott lenni.Üdv:ZiZo
Szerintem a Bicske körforgónál lévő lidl pl ideális találkozó hely mer t onnan nincs messze a melóhelyem,és a 2 óra is kb úgy lesz.. de inkább picit utánna mer mire beöltözök motor melegít stb....Célozzuk meg ezt a tervet,akinek van kedve az odacsapódhat BÁ!én első körös utassal leszek tehát a sebesség nem lesz észvesztő.....
A kokot-ot se felejsd el...