ugyanehhez tartsd magad ha a kawámat fikázod
persze , hogy műkösik, egyszerű mint a faék, de csak garázsba lehet tartani vagy szétrohad mint egy darab ócskavas 2 méter mélyen a mocsárban.
hát felvetődött az ósdi elavult aranynyaklánc téma, de az én értékrendem azt diktálja, hogy az ékszer a nők ékessége férfiember olyat nem hord , úgyhogy adtam egy ésszerűbb tippet mit vegyenek
mér a suzuki swift az autónak számít? mondjuk a motorját tekintve annak, de a kasztni az vicc kategória, volt "szerencsém" gyakszin egyhez , hát a 4 karos emelővel nem mertük megkockáztatani, hogy fejmagasságig megemeljük, mert már a föld felett 10 centivel rotyogott az alváza, imádkoztunk minden percért amig az emelőn volt, hogy csak most ne roppanjon be a szarrá-fossá rohadt ropi alváza, aztán alig volt pár éves az a mocsok szerintem ezeket a gyárba nem alvázvédővel látták el , hanem alvázrohasztóval
jártam eleget, még bérmálkoznom is kellett annó, de sebaj legalább megkaptam az első mobilom annakidején sokat úgyse jártam be misére, üres volt a kis pecsétes füzet A vallások meg amúgy is csak érdekességképpen érdekelnek, mert szeretem a történelmet, sokat olvasok, mondjuk a keresztény vallás még történelemszeretetből sem érdekel annyira nagy baromság
persze , hogy műkösik, egyszerű mint a faék, de csak garázsba lehet tartani vagy szétrohad mint egy darab ócskavas 2 méter mélyen a mocsárban.
Neked kell autót ajánlani......