Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://youtu.be/gSPO04zWJ64
Csak ne lenne hideg a ligetben!
hogy miért nem endrurot vett az idióta?
A lábát nézd a gyereknek ahogy beteszi 0,26-nál! Mint a toszó nyuszinak. Azt se tudja mit csinál!
A forgalommal zembeni elindulástól még talán el lehetne tekinteni egy ilyen út szakaszon,ahol nem sűrű a forgalom...de hogy lefulladjon kétszer vagy háromszor....
Én életbe nem ültem motoron,csak autót vezettem mielőtt meg lett a moci jogsim,de a suzuki gs 500-assal különbül indultam el amin tanultam vezetni...
inkább nevezném emelkedőnek.. és gratulálok, belőlük már rossz ember biztosan nem lesz! Sok kilométert kívánok mindkét öcsédnek!
Nagyon Nagyon Nagyon Boldog születésnapot Kívánok! Ittam az egészségedre rendesen;).
már az is érdekes, hogy forgalommal szemben próbálkozik alapból elindulni..., aztán ennyi érzéketlenséggel felülni ilyen komoly paripára.., hát nem tudom. A lényeg, nem szabad olyannak kölcsönadni motort, aki ennyire nem... .
nekem is ez jutott az agyamba először.. aki ennyire negatív a motorhoz, annak valami talicskát vagy nem tudom..
Papa, most láttam csak a többiek bejegyzését...
HÁPI BÖRSZDÉJ TÚ JÚ kedves öreg medve!

(Senki sem hinné el mennyi idős lettél, kivéve a Guiness rekordok könyvét)
Öcséim is elindultak a lejtőn.
Köszönöm!
Én is Nagyon Boldog Születésnapot kívánok Neked!
Boldog Szülinapot! Füled érjen tokáig…
Már az elején gyanús volt az elindulás is!
Ez szó szerint első motorozás volt...de szerintem még biciklin se ült életébe!
Hallottam,hogy Fehérváron jó idő van!
Motorozzatok helyettem is!
Már megőőőőőrülök....utálok várni!
Köszönöm! Nagyon jó!
Berber!Isten éltessen legalább még egyszer annyi ideig ahány éves vagy most:-) (nem lesz kevés) Ja és 100 évesen is tudjál motorra ülni:-)
Ezt a debilt már az elindulásnál letiltottam volna!Babettát neki!
Háááát mondasz valamit.
nah, hellotok! Gondoltam rátok;)

http://youtu.be/cmHK0XFCPVI

Kitartás, mindjárt itt a tavasz:)
Egy jól sikerült este után ilyesmit ásítok
Fycak!
Valami ilyesmi látvány? Megoldható? Vagy valami ilyesmi? bele?
No végre megérkezet a gép. Lesz vele meetingem rendesen mire alkalmas lesz. Ne vegyetek aluvázas gépet!
Itt a Turi Peti, az airbrush-os. Megkerested már?
Peti honlapja