Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd, ha én leírnám, hogy mi van (vagy inkább úgy mondom, hogy mi nincs) a motoromon, akkor ahhoz képest ez a hátsó lámpa egy pöttöm "hiba". Tartsd meg az eredetit, és ha műszakira kerül a sor, akkor átteszed azt. Szerintem.
Ja, hogy már meg is van.
Akkor nem szóltam.
Azt nem tudom mennyire díjazzák, viszont ha ilyen mellett döntesz alaposan nézz körül, úgy hallottam 2 féle verzió létezik: az egyiknek normális fénye van, a másik meg alig látható.

A ZX6R topikban Stricikanegér foglalkozik ezek beszerzésével, ő szerintem vágja melyiket érdemes megvenni.
Nicccccs! Belekarcoljam?!
Féláron adták. Nem mindegy, hogy most 30e helyett 15-ből meg van.
De ha szivatnak érte a yardok, akkor lehet nincs értelme benn hagynom és inkább tovább adom. Mit javasoltok?
Akit esetleg érdekel:

Return of the Yeti 2011
Szeva!

"E" betű legyen benne, másba nagyon nem tud belekötni.
Most jut eszembe, kellene kis segítség a tapasztalataitokból!
Integrált indexes, ledes hátsólámpa használata miatt szoktak cseszegetni a rendőrök?
brandsoftheworld.com
Szia!Ez valóban speckós,de ha megtaláljuk a betűtípust az alapanyagot, 90% százalékosra összehozható. Az alapanyagra van elképzelésem! Akkor már csak annak a téglaalapnak mérete kell
amekkorába belefér a felirat, na meg 8-10 óra szerkesztésre.
Egyetértek veled! Igaz simsonos vagyok 2évet átmotoroztam mínuszban, de amíg nincs 15fok addig a házból sem nagyon akarok kimenni de muszáj Nyáron elkényelmesedtem!
Lásd a 23898 - adik hozzászólást :D:D:D
Na ja, az én térdeim sem az öregkori reuma miatt recsegnek!
Már én sem vagyok az a fanatikus fajta, meg tudom húzni a határt értelmes és értelmetlen közt.
Ja hát nálam is játszanak ilyen észérvek, csak amikor lemegyek és berottyantom, az első pár fordulat után elszállnak a szélbe és már húzom is fel a ruhát... :)

Régen motorral jártam suliba/dolgozni télen-nyáron-hóban-esőben, ahhoz képest már én se nagyon ugrálok: egy tank benya ment el november óta.
Most nem éppen szalonképes...
Nekem már nem hiányzik még a 10 fokban motorozás sem, kisgyerek koromban eleget toltam a TZR-rel mínuszokban, engem sem lehetett lelőni, ha már száraz volt az út, nyomtuk. Most 15 alatt ki sem szagolok, és nem, nem vagyok puhapöcsű, csak egyszerűen nem hugyozom a benzint és a 10 fok alatti motorozás nem nyújt semmiféle élményt az elpörkölt nem kevés pénzért cserébe...igaz örülök ha március közepére egyáltalán összeáll a gép...
A lég-olaj meg radiátornak
Harta?
Mi van Csülökkel,meg a többi jóarccal?
Nekem a "szezon" szó nem szerepel a szótáramban :D:D:D
Mi az a vízpumpa?:D Nem való az csak a fűtéshez,meg locsoláshoz.....
Hali, ilyen speckó matricát is tudtok kreálni? Gyöngyházfehér a közepe, kontúrja karbonminta és az egész flip-flopos.
Hideg lesz még mint a ruszki filmekben.
Csatlakozom!