Nézd, ha én leírnám, hogy mi van (vagy inkább úgy mondom, hogy mi nincs) a motoromon, akkor ahhoz képest ez a hátsó lámpa egy pöttöm "hiba". Tartsd meg az eredetit, és ha műszakira kerül a sor, akkor átteszed azt. Szerintem.
Azt nem tudom mennyire díjazzák, viszont ha ilyen mellett döntesz alaposan nézz körül, úgy hallottam 2 féle verzió létezik: az egyiknek normális fénye van, a másik meg alig látható.
A ZX6R topikban Stricikanegér foglalkozik ezek beszerzésével, ő szerintem vágja melyiket érdemes megvenni.
Nicccccs! Belekarcoljam?!
Féláron adták. Nem mindegy, hogy most 30e helyett 15-ből meg van.
De ha szivatnak érte a yardok, akkor lehet nincs értelme benn hagynom és inkább tovább adom. Mit javasoltok?
Szia!Ez valóban speckós,de ha megtaláljuk a betűtípust az alapanyagot, 90% százalékosra összehozható. Az alapanyagra van elképzelésem! Akkor már csak annak a téglaalapnak mérete kell
amekkorába belefér a felirat, na meg 8-10 óra szerkesztésre.
Egyetértek veled! Igaz simsonos vagyok 2évet átmotoroztam mínuszban, de amíg nincs 15fok addig a házból sem nagyon akarok kimenni de muszáj Nyáron elkényelmesedtem!
Na ja, az én térdeim sem az öregkori reuma miatt recsegnek!
Már én sem vagyok az a fanatikus fajta, meg tudom húzni a határt értelmes és értelmetlen közt.
Ja hát nálam is játszanak ilyen észérvek, csak amikor lemegyek és berottyantom, az első pár fordulat után elszállnak a szélbe és már húzom is fel a ruhát... :)
Régen motorral jártam suliba/dolgozni télen-nyáron-hóban-esőben, ahhoz képest már én se nagyon ugrálok: egy tank benya ment el november óta.
Nekem már nem hiányzik még a 10 fokban motorozás sem, kisgyerek koromban eleget toltam a TZR-rel mínuszokban, engem sem lehetett lelőni, ha már száraz volt az út, nyomtuk. Most 15 alatt ki sem szagolok, és nem, nem vagyok puhapöcsű, csak egyszerűen nem hugyozom a benzint és a 10 fok alatti motorozás nem nyújt semmiféle élményt az elpörkölt nem kevés pénzért cserébe...igaz örülök ha március közepére egyáltalán összeáll a gép...
Akkor nem szóltam.
A ZX6R topikban Stricikanegér foglalkozik ezek beszerzésével, ő szerintem vágja melyiket érdemes megvenni.
Féláron adták. Nem mindegy, hogy most 30e helyett 15-ből meg van.
De ha szivatnak érte a yardok, akkor lehet nincs értelme benn hagynom és inkább tovább adom. Mit javasoltok?
Return of the Yeti 2011
"E" betű legyen benne, másba nagyon nem tud belekötni.
Integrált indexes, ledes hátsólámpa használata miatt szoktak cseszegetni a rendőrök?
amekkorába belefér a felirat, na meg 8-10 óra szerkesztésre.
Már én sem vagyok az a fanatikus fajta, meg tudom húzni a határt értelmes és értelmetlen közt.
Régen motorral jártam suliba/dolgozni télen-nyáron-hóban-esőben, ahhoz képest már én se nagyon ugrálok: egy tank benya ment el november óta.
Mi van Csülökkel,meg a többi jóarccal?