Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Min agyalsz mester?
VÁÁÁ pont ilyenre gondoltam!

Köszönöm szépen, ha Neked is jó holnap meló után elugrom érte. Hívlak majd.

Kösz mégegyszer!
Vagy csinálunk neked deszkából...
Helló Takker! Van egy asztalkám fémből kb 30cm magas 60x60 as! Elviheted ha segít rajtad! A blokkot rátenni és szerelni tökéletes!Jöhetsz érte Brassói útca 5! Tel 06 20 528 64 96
Áhoj mindenkinek!

Szereztem a kismotoromhoz egy elég fasza blokkot, úgyhogy most a kettőből fogok egyet csinálni. Már elkezdtem szétszedni (hengerfej lent van, hát lesznek gondok...), de most eljutottam ahhoz a ponthoz, hogy vagy elviszem szakihoz, vagy kéne kölcsönbe valamilyen munkaasztal a garázsba.

Nem tud valaki nélkülözni egyet? Ha összecsukható az fasza, de bármilyen megteszi! Szakihoz nem vinném ha nem muszáj, mert még csak két napja álltam neki, és máris rengeteget tanultam.
csak megnyugtataskeppen kozlom, hogy meg mindig messze a legjobb amit eddig lattam ... itt pl csak 4 orat varsz a surgossegin ha nem mento hoz be, ha nyilt toresed van, amit azert nem kicsit hihetetlen, baleset utan ha szinten nem mento hoz be akkor a "nehezebb resz csak most kovetkezik" cimu jatek kezdodik a varoban, szal az otthoni helyzet szerencsesnek mondhato. az indiai/pakisztani/mindenhonnanjott veletlenus sem feherember es veletlenul sem tud angolul kommunikalni orvosokat pedig inkabb nem minositem ... szal visszasirom a haziorvosomat es a 2 oras varakozast. bar egy elonye van a rendszernek, ha megdoglok akkor sem megyek orvoshoz, lehet erre jatszanak :-D
egy pár fotó motorokról...

http://veteranmotor.kriszkee.f...
akkor egy másikat
sajna tegnap 2.5 óra várakozás után kifejtettem neki hogy 3 hete beteg vagyok, és ha meggyógyított volna terápia amit ajánlott, már 2 hete gyógyult volnék és nem várnék 2 órát az 1 mondatos tanácsára, szóval írjon ki táppénzre, és adjon antibiotikumot, de zárja is le a papírt mert vissza nem fogok jönni hozzá

Na szóval tahó voltam, de akkor se volt már szimpatikus amikor hozzá kerültem.
Jó hangja lett. Így videón is egész tűrhető lett a hangja. Majd legközelebb ha itt lesz a rendes digi kamerám, azzal is felvesszük.
olyan nem létezik Magyar honban ...
Esetleg tud valaki egy háziorvost aki gyors normális és keveset kell nála várni?
Te Barbár, öreg barátom!
Ferodom van, nincs EBC! Nem is vót, nem is lesz! Ha Ferodo is megfelelne Őmagasságos Fazeristenünknek, akkor 6030.-Ft-ért kapsz egy SZINTERES garnitúrát. De kettő garnitúra kell, úh. 12 ezresbe fáj. Asszem ennyiért öléggé megéri.
Ha vörsönyözni akarsz a Fazerrel, akkor olyat is tudok adni, de az már 8100.- illetve 9900.-Ft/pár. (Közútra nem ajánlott)
Én Road-szinterest tettem bele, akkorát fogott majd lefejeltem a plexit!
Tiszteletem!

Keresnék egy szakembert egy konzol legyártására. 2-es alulemez lenne rá az alany:)
Te Foxi haver!
Hogyé van az EBC FA252 HH ? Ha jól mondom? Valami csókos árakat prezentálj!
Még mindig fut a fékbetét-gyertya akcióm (-30-35%) , ha érdekel ne várd meg az akció végét, mert lemaradsz a jó árakról!
Jön a Tavasz, lassan, de biztosan, kezdődik a szezon.
Elérhetőségeim az adatlapomon.
Készítettünk tegnap egy kis videót.

A f@szt
mindenki alszik
Hali
Na akkor majd kilátogatok hozzá.
Hali
Hát nem K&N-es sima gyári.Talány a királynak sincs annyi pénze hogy K&N légszűrőt vegyen
Szokott lenni légszűrő olaj is :) Nem mondom rá hogy igen, mert lehet épp nincs polcon, de szokott lenni igen!
Szasztok!
Ha K&N-hez kell, ahhoz tudok adni egy fújásra valót... Nemrég mostam-olajoztam az enyémet is.
Ha egész doboz kell akkor 192 ml: 9,95 €, a tisztító szett 17,95 €. Én ennyiért tudok, ha kell.
Üdv!
Hali
Van légszűrőhöz való olajad