ha jó méretet választasz akkor nagyon kényelme, nekem a 2xl lett jó pedig nincs lapát kezem,szerintem simán el van baszva a számozása.
a tenyere eléggé "kopékony" legalábbis a gpplus-nak.
a pro-val maximálisan meg vagyok elégedve.
honnan rendeled?
lehet, h érdekelne engem is egy piros,vagy fekete
Tudom, hogy kínai, ezért is rendeltem egyenesen a termelőtől. Nincs kedvem hazai dílerektől uzsora áron megvenni. A kényelem és a tartósság érdekelne elsősorban, kinézete alapján elég bizalomgerjesztő (pláne piros-fehér színben ).
A tárgytalant arra értettem, ha mégsem ilyen kesztyűd van.
van gp plus is, meg pro is.
nekem bejön, echte kínai mindkettő.
el akarnám adni mindkettőt, de csak azért, hogy pirosat vegyek belőle,mert az egyik fehér-fekete, a másik ugyan piros, de picit kicsi...
Oké! Tavaly azt hittem káprázik a szemem kár, hogy mire észbe kaptam addigra eeeetűnt.
Mintha olvastam volna, hogy GP-Pro kesztyűd van. Mi a véleményed róla? Ha rosszul emlékszem akkor tárgytalan.
Amúgy nagyon pöpec űlés esik rajta. Meg elég vaskos, kemény is.
Esetleg tudtok valakit aki fényszórót tud foncsorozni? Ettől függ egy paripa bevállalása.
a tenyere eléggé "kopékony" legalábbis a gpplus-nak.
a pro-val maximálisan meg vagyok elégedve.
honnan rendeled?
lehet, h érdekelne engem is egy piros,vagy fekete
Szeretném megkérdezni hogy te kivel csináltattad nem a horpadást a tankodon
Mert lassan nekem is meg kellene javitatnom.
A tárgytalant arra értettem, ha mégsem ilyen kesztyűd van.
nekem bejön, echte kínai mindkettő.
el akarnám adni mindkettőt, de csak azért, hogy pirosat vegyek belőle,mert az egyik fehér-fekete, a másik ugyan piros, de picit kicsi...
és mi a tárgytalan?
Mintha olvastam volna, hogy GP-Pro kesztyűd van. Mi a véleményed róla? Ha rosszul emlékszem akkor tárgytalan.
Me itt a válasz:
Trafipax a cseheknél. (Vagy szlovák?) Jó?
Küldhetem a számlaszámot?
Harmincezres kérdés:
- Ki tudja megmondani mi látható az alábbi képeken?
3
2
1
Kis segítség? SZOLGÁLUNK ÉS VÉDÜNK!