Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Köszi az infót, lehet holnap délelőtt ki is gurulok.
Szia!
Van a motorodhoz olajszűrőnk itt a polcon. 2090.-Ft
Ugorj be ha itt vagy a környéken. Vannak akciósan olajak is...
Szfvár, Budai út 376.
vargesmotor.hu
A gép tetszik. Élőben ugyan nem láttam, (szombaton tudják hozni) de a tag annyira elmondott róla mindent, hogy hiszek neki. Őszintének tűnt. Már csak péz kérdés. Nem sok hiányzik, de az nagyon.
Nekem semmi bajom a 2 keréken guruló egyéb gépekkel. Amit nem szeretek, az a lom, amit drágán árulnak. Legyen endúró, vagy túra, az tök mindegy. Csak motort lehessen csinálni belőle. Olyat amin biztonságos és élvezetes menni. Az Aprilia tetszik, habár meg van tekeredve az alváza. Karambolos.
Ha a motorokró dumálunk mindig vita lesz a vége

Én elfogadtam, hogy ő a sportért van oda csak ő nem tudja elfogadni, hogy én meg az endrurokért és nem érti meg, hogy lesarom mekkora a motor teljesítménye Én élvezni akarom és ahoz nekem nem kell 200 száguldoznom, elég a 100 is földúton
neki, ááááááááááá ő sütti csak a Yamaha a motor és abból is a fazer
Apa átnézte? Mit szól hozzá? Neki tetszik? Gondolom ő is ott volt mikor elhoztad.
Mit lehet tudni a vasról?
Az a baj, hogy íjász eb lesz akkor és ott töltöm az egyik szakos gyakorlatom de lehet, hogy 1 napra lenézek majd, attól függ, hogy alakul a dolog.
Átnéztem a vasat tüzetesebben is, cseréltem rajt ezt-azt, már csak a gumi- és az olajcserére várok a tavaszi indulás előtt, aztán túrára kész vagyunk.
Jut eszembe nem jöttök a Vikivel a CBR túrára a Zemplénbe, Regécre? Május 13-15. Talán még maradt pár hely.
Mit kéne kimagyarázni?

Majd szép lassan fel öltözködöm, egyenlőre még ez is szét lessz kapva
ŐŐŐŐŐ... köszi, te egy igazi tündér vagy hugi! ...de hogy fogjuk ezt kimagyarázni?!

Gratula az új jövevényhez! Eeeeez azért már inkább hozzád való. Csak ügyesen és óvatosan ismerkedj vele, mert ha nem is rengeteg lóerős, de biztosan tele pakolták egy valagnyi nyomatékkal! Kellemes meglepiket okozhat ünnepeken kívül is. Remélem normálisan fel is öltözködsz, ugye?!
Minden ok öröm bódottá mentem ma egy pici karikát is úgyhogy nem panaszkodok
Veletek mizujs?
Hali! Yamaha Sr 125höz van nálatok olajszűrő?
Kedvező olaj, olajszűrő akció! Vedd meg nálunk az olajat, olajszűrőt és ingyen lecseréljük az olajat.
vargesmotor.hu
30/612-8980
Székesfehérvár
Ssssszzzzz

Na skacok, mivel az eladó jól átvert és állítólag eladta minden nélkül a Cagivát

Így maradtam ennél:

Bár nem Cagiva de ez is olasz és szép
Aprilia Pegaso 650 Cube ami papírozható
grt, szép lett Én még mindig a te farkadra szavazok
Köszi.
Mizu veled, rég láttalak?
szép lett én most várom a konzolt
Remélem legközelebbi szezonnyitóra már tudsz jönni... .
Azt nem mondtam hogy nem tetszik.
háát, nem éppen... ;) nem igazán tudok én így trükközni, nekem könnyebb volt elmotorozni oda, és lefotózni a szépet..:). Nekem nem a kép az élmény, hanem az, hogy tényleg elgurultam oda. A kép csak egy plusz valami, hogy mások, akik éppen nem tudtak arra gurulni megnézhessék esetleg.
Helló.
A 3. képen lehet látni, hogy a helyzetjelző fénye lefelé fehéren megvilágítja egyúttal a rendszámot is.
Ez a nyári kép, photoshoppal tuningolva?
Üdv:)
Én is elötoltam a járgányt...tiszta jó idö volt a hétvégén:D