Rajtatok felbuzdulva és is leballagtam a garázsba. Begurultam ma Fehérvárra a spanomhoz "dumálni". De jó is vót!
Jut eszembe, kész a 'farka' a kicsikémnek, megcsiátammm spórtosra! Jöhetnek a vélemények... mit hogyan vágjak még rajt, stb...
Ebben az esetben viszont a blokk alkatrész, és más sem, nem csereszabatos. Bár az lenne.. (de akkor lenne e gond az önindítóval?) Viszont Canyon már van '96-tól Freewind '97-től van. kb. Nem tudom együtt működés e, de szerintem levettek egy szép koncepciót.
Nekem még hátra van a vízpumpa-szimmering, vezérműlánc-feszítő, első gumicsere de nem elhanyagolható összegű hiba sajnos az üres tank sem... De legalább a hangját hallottam tegnap!
Üdv.
A mai napos és szépidőben szívesen csatlakoznék, de sajna az aksi ilyen állapotban van .
Tegnap itt Dunaújvárosban is voltak, akik nem voltak nyúl bélák, papír kutyák és beizzították a vasat .
Írigykedve kagylóztam a kipuk hangját .
Már rájöttem.. Hiába no itthon fekszem, mert benyeltem a H1N1-et, de legyőtzöm.
Amúgy Canyon: Nagyon rámilyesztettek, hogy állandó baj van az önindítóval. És nem is leég, hanem törik. Egy két dekli hiányzik is, amit még az eBayon sem tudok pótolni. Szal, elég kérdéses a helyzet.
Te Brájen! Mi világítja meg a rendszámtábládat? Nincs plusz világítás, ahogy látom... Vagy a hátsólámpában van egy kis "plexi"?
Jut eszembe, kész a 'farka' a kicsikémnek, megcsiátammm spórtosra! Jöhetnek a vélemények... mit hogyan vágjak még rajt, stb...
A mai napos és szépidőben szívesen csatlakoznék, de sajna az aksi ilyen állapotban van .
Tegnap itt Dunaújvárosban is voltak, akik nem voltak nyúl bélák, papír kutyák és beizzították a vasat .
Írigykedve kagylóztam a kipuk hangját .
Mindenesetre jó gurulást azoknak akik mennek !
Megy valaki Ma valamere motorolni ugy 12:oo körül mert csatlakoznék egy laza körre ?
Amúgy Canyon: Nagyon rámilyesztettek, hogy állandó baj van az önindítóval. És nem is leég, hanem törik. Egy két dekli hiányzik is, amit még az eBayon sem tudok pótolni. Szal, elég kérdéses a helyzet.
nem is látszik rajta, hogy rövid időt a gyengélkedőn töltött ...
én 140km-t tettem a Teneré-be, ezzel elérve a 145km-t- amióta nálam van
:D