Én is csúsztam egy két komolyat. A majrécsík is maradt bő 4 cm. Érezhető símán kézzel, hogy ahol lekopott a téli kemény kéreg mennyire fog, és mennyire csúszós a majrécsíkom. Az aszfalt is hideg, nem nyerő emberkedni, mert hosszú lesz a pihenő.
Én is nyomtam egy picit délelött..:)Elmentem a 81 es en Sörédig, meg Zámolynál jöttem vissza..jó az az út:)Délután meg körbejártam a Velencei tavat..délelött azért megérezték az ujjaim a hideget:)Délután már jo idö volt..:)
Azért tök érdekes, hogy amióta befizettem a tanfolyamot, azóta parázom a rendőröktöl, előtte meg kb 10 évig motoroztam jogsi nélkül teljes nyugalommal... kb 10-15000km-t mentem és sosem állítottak meg
Boldog emberek, van mocijuk, jogsijuk
Mennék én is, mert moci az van, de jogsi még csak 1/3ad. Néha elgurolok kicsit, lóberény felé, arra nemigen szoktam rendőrt látni, de a város irányába nem merek(most hogy járom a tanfolyamot, előtte nem érdekelt, még rendszám se volt)
Kockára fagytam. 10 percre öltöztem és közel 3 órát mentem. Nem volt rossz, szezonkezdetnek, de nyáron kihagynám. A gép jó, legalább azt teszteltem. Én kerestelek de Te NEM voltál.... és a többiek sem.... Mindenki vackor odahaza... csupa papírkutya...
Itt a fórumon nem szíves mondok ilyet de majd megbeszéljük szerintem hamarosan amúgy Hooker és Berber társaságában prüttyentettünk egyet itt vannak a képek is
Ejnye no, ha előbb írsz és olvasom, kimentem volna!
Pedig ma kétszer is megjártam Fehérvárt. Felpumpáltam a gumikat és megmelegítettem az olajat leeresztés előtt, aztán hazajöttem. Olaj le, szűrő csere, Motul be és már indulok is...
Elindultam a Balaton irányába nagy gázzal, de csak Polgárdiig jutottam, mert igen hűvös volt arra felé és visszafordultam!
Inkább még egyszer begurultam Fehérvárra Mekizni egyet (forró csoki), meg kószáltam csak úgy. De jó volt!
Tudtátok hogy a CiBeRém gyári szűrője PURFLUX szűrő?! Most láttam csak a cseréjekor. Én meg anno azokat forgalmaztam! Fel is veszem a kapcsolatot a régi cégemmel... hátha tudok szerezni nektek is, ha kell.
Nem volt neked utasod?
Mennék én is, mert moci az van, de jogsi még csak 1/3ad. Néha elgurolok kicsit, lóberény felé, arra nemigen szoktam rendőrt látni, de a város irányába nem merek(most hogy járom a tanfolyamot, előtte nem érdekelt, még rendszám se volt)
Hol laksz és merre jártál ma?
Pedig ma kétszer is megjártam Fehérvárt. Felpumpáltam a gumikat és megmelegítettem az olajat leeresztés előtt, aztán hazajöttem. Olaj le, szűrő csere, Motul be és már indulok is...
Elindultam a Balaton irányába nagy gázzal, de csak Polgárdiig jutottam, mert igen hűvös volt arra felé és visszafordultam!
Inkább még egyszer begurultam Fehérvárra Mekizni egyet (forró csoki), meg kószáltam csak úgy. De jó volt!
Tudtátok hogy a CiBeRém gyári szűrője PURFLUX szűrő?! Most láttam csak a cseréjekor. Én meg anno azokat forgalmaztam! Fel is veszem a kapcsolatot a régi cégemmel... hátha tudok szerezni nektek is, ha kell.